Διαζύγιο για τον Παύλο Χαϊκάλη και την Μαρία Λύκου

Xaikalis-Lykoy

Ποιοι είναι οι λόγοι που έφεραν τη ρήξη στο ζευγάρι

Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα χρόνια γάμου ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Hello, η απόφασή τους αυτή, όπως μαρτυρούν άνθρωποι του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, πάρθηκε με ψυχραιμία και πάντα μέσα από το πρίσμα της αγάπης και της εκτίμησης που δένει το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του γάμου του, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος σε φίλους του, εκείνος άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έφερε τη φθορά στον γάμο του ζευγαριού.

Αν και ζουν χωριστά εδώ και δέκα μήνες, κράτησαν επίσημα το διαζύγιο στα χέρια τους πριν από έναν μήνα περίπου. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τρίτο πρόσωπο στη ζωή του δημοφιλούς ηθοποιού δεν υπάρχει. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2015.

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Η γριά του Λαζόπουλου ΄ σε ρόλο Υφυπουργού Εργασίας

Η γριά του Λαζόπουλου ΄ σε ρόλο Υφυπουργού Εργασίας ορισμένου χρόνου υπέγραψε και εκοψε τις συντάξεις των γέρων! τον βάλαν "υφυπουργό" για ένα μήνα και τον πλήρωσαν αδρά για να μη φανεί πώς σοβαρός πολιτικός πήρε τέτοια απάνθρωπη απόφαση για τους συνταξιούχους .Αυτό το θεατρινίστικο ρεμάλι με τα πολλά κουσούρια και ακριβά γούστα ,σαν νέος Ιούδας ,τα τσέπωσε χοντρά και μετά τον εξαφάνισαν! Μετά με τα αργύρια της προδοσίας πήρε σπίτι ακριβό παντρεύτηκε και μια της σειράς του που βέβαια τον εγκατέλειψε όταν έμαθε ποιός είναι..

Jim C

Ο γόης θα βρει δεκάδες νέες αγκαλιές να τον παρηγορήσουν

ΧΑΝΙΑ

Καμαρωστε υποκείμενο που μπηκε στην Ελληνική βουλή!! Δεν υπάρχει γιατρειά για τον τοπο μας, δυστυχώς

Μαρκος

Από άνθρωπο που ήταν συνεργάτης του Καμμενου και ανέβαινε στο βήμα της Βουλής με κασετοφωνακι τι να περιμένει κάποιος;

Το μαθε η άλλη και ένοιωσε προδομένη

ο καραφλοζουμπάς ΑΝΕΛ το χωνε όπου αλλοδαπό έβρισκε! μιλάμε για ακριβά σίτι τούρς... Για την ακρίβεια τις πλήρωνε και τις έφερνε ο μπρόκερ και συνέταιρος του που του παιζε μετοχές στο εξωτερικό.. Το λέει άλλωστε και ο ίδιος ο μπρόκερ στην κασέτα που όλοι ακούσαμε πρίν τις εκλογές το 2015

Μεγαλοδικηγόρος

Το έγραφε ο αστρολογικός του χάρτης ξεκάθαρα

ψευτοαστρολόγες του ΑΝΤ1 -ΑΛΦΑ- ΣΤΑΡ

όσοι ασχολήθηκαν ερασιτεχνικά και επαγγελματικά με την αστρολογία θα ριφθούν στην κόλαση μετά θάνατο!

Χα χα χα

πάρθηκε με ψυχραιμία και πάντα μέσα από το πρίσμα της αγάπης και της εκτίμησης που δένει το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια!!!!!

Τι λες!

Ο παυλαρας πρέπει να είχε καβαλήσει και λίγο το καλάμι με την πολιτική.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης