Χρήστος Μπάρκας (Master Chef): Η πρώτη ανάρτηση, η επική αποχώρηση και η απορία Κουτσόπουλου

Xristos_Mparkas_-_Master_Chef

Δείτε το βίντεο με τους διαλόγους ανάμεσα στο «Κρατς» και τους κριτές -Τι έγραψε στο Instagram του ο μάγειρας που έφτασε μια ανάσα από τον τελικό

O Χρήστος Μπάρκας ήταν ένας από τους μάγειρες που ξεχώρισαν μέσα στο Master Chef και για πολλούς ήταν το φαβορί για τη νίκη. Όμως στο χθεσινό επεισόδιο ο «Κρατς» δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και είδε την πόρτα της εξόδου.  Λίγο μετά την προβολή της αποχώρησής του, ο Χρήστος Μπάρκας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από τη κουζίνα του ριάλιτι, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή! Σήμερα τελειώνει για μένα αυτό το υπέροχο και περιπετειώδες ταξίδι μου στο @masterchefgr αλλά ανοίγονται νέοι δρόμοι και καινούργιες ευκαιρίες μπροστά μου! Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν κατάφερα να περάσω στον τελικό, ήθελα πολύ να παλέψω γι αυτό τον τίτλο αλλά χάρη στα άπειρα μηνύματα σας και την αγάπη που μου δείχνετε καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι το ταξίδι και όχι πάντα ο προορισμός! Φεύγω από το @masterchefgr γεμάτος, καλύτερος μάγειρας με πολλές γνώσεις και εμπειρίες, γεμάτος από αγάπη και συναισθήματα, γεμάτος όμορφες εικόνες και φυσικά χαρούμενος για τα όσα έζησα! Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε όλο αυτό τον καιρό, δεν πίστευα πόσους φίλους πλέον μπορεί να έχω εκεί έξω! Κλείνοντας για τελευταία φορά την πόρτα του @masterchefgr αυτό που κρατάω είναι μόνο τις όμορφες στιγμές, τους ανθρώπους που γνώρισα, τα συναισθήματα που βίωσα πάνω στη κουζίνα και τα ταξίδια που κάναμε με τους κριτές και τα παιδιά. Συγκινούμαι πολύ με τα όσα σας γράφω αλλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω για όσα έζησα σ αυτό το υπέροχο και μοναδικό ταξίδι! Το @masterchef είναι μια μοναδική ευκαιρία για κάθε μάγειρα! Ένα πράγμα κατάλαβα και θέλω να σας συμβουλεύσω μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας και πάντα να βρίσκετε λόγους για να χαμογελάτε! Θέλει κόπο, θέλει θυσίες, θέλει αφοσίωση, θέλει πάθος αλλά έτσι και αλλιώς τίποτα στη ζωή μας δεν έρχεται εύκολα».

View this post on Instagram

Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή! Σήμερα τελειώνει για μένα αυτό το υπέροχο και περιπετειώδες ταξίδι μου στο @masterchefgr αλλά ανοίγονται νέοι δρόμοι και καινούργιες ευκαιρίες μπροστά μου! Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν κατάφερα να περάσω στον τελικό, ήθελα πολύ να παλέψω γι αυτό τον τίτλο αλλά χάρη στα άπειρα μηνύματα σας και την αγάπη που μου δείχνετε καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι το ταξίδι και όχι πάντα ο προορισμός! Φεύγω από το @masterchefgr γεμάτος, καλύτερος μάγειρας με πολλές γνώσεις και εμπειρίες, γεμάτος από αγάπη και συναισθήματα, γεμάτος όμορφες εικόνες και φυσικά χαρούμενος για τα όσα έζησα! Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε όλο αυτό τον καιρό, δεν πίστευα πόσους φίλους πλέον μπορεί να έχω εκεί έξω! Κλείνοντας για τελευταία φορά την πόρτα του @masterchefgr αυτό που κρατάω είναι μόνο τις όμορφες στιγμές, τους ανθρώπους που γνώρισα, τα συναισθήματα που βίωσα πάνω στη κουζίνα και τα ταξίδια που κάναμε με τους κριτές και τα παιδιά. Συγκινούμαι πολύ με τα όσα σας γράφω αλλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω για όσα έζησα σ αυτό το υπέροχο και μοναδικό ταξίδι! Το @masterchef είναι μια μοναδική ευκαιρία για κάθε μάγειρα! Ένα πράγμα κατάλαβα και θέλω να σας συμβουλεύσω μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας και πάντα να βρίσκετε λόγους για να χαμογελάτε! Θέλει κόπο, θέλει θυσίες, θέλει αφοσίωση, θέλει πάθος αλλά έτσι και αλλιώς τίποτα στη ζωή μας δεν έρχεται εύκολα! #masterchefgr @starchanneltv

A post shared by Xristos Barkas (@xristos_bark) on


Το χθεσινό επεισόδιο και η αποχώρηση
Ο Χρήστος Μπάρκας ήταν αθόρυβος, εργατικός, ταλαντούχος και δυναμικός. Ξεχώρισε στο ριάλιτι μαγειρικής για τον «καθαρό» του χαρακτήρα και τις μαγειρικές του ικανότητες. Η στιγμή της αποχώρησής του ήταν μια όμορφη «παράσταση», με χιούμορ, αυτοσαρκασμό, ειλικρινείς ευχαριστίες και έναν Χρήστο τόσο αγνώριστο που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε «Καλά, 80 επεισόδια γιατί δεν μίλαγες;», «άντε ντε, τι με έπιασε σήμερα! Λειτουργώ αλλιώς, είναι το μαγικό φιντάνι» απάντησε εκείνος, με το πλατό να ξεσπά σε γέλια.

«Και τώρα, τι να πούμε για σένα...», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς ο Χρήστος μένει μόνος απέναντι στους κριτές, με την αποχώρησή του να έχει κριθεί. «Ε, κάτι θα υπάρχει...» αστειεύεται εκείνος και ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεσπά σε γέλια. «Είναι η πρώτη φορά που χαλαρώνει!» λέει γελώντας για τον διαγωνιζόμενο που τους κέρδισε όλους με τις μαγειρικές ικανότητές του αλλά κυρίως με το ήθος του.

«Θα σου πω εγώ τι έχω στο μυαλό μου για σένα και δεν είναι μόνο μαγειρικό, θα καταλάβεις έξω βγαίνοντας πόσα ωραία μηνύματα έχεις περάσει με τη στάση σου ως άνθρωπος, με την ευγενική σου στάση, με τη συμπεριφορά σου απέναντι στους συμπαίκτες σου, σε μας, στις δοκιμασίες. Θα το καταλάβεις. Τον δρόμο σου στη μαγειρική θα τον βρεις, εσύ είχες μία πορεία εξαιρετική» του είπε αποχαιρετώντας τον ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Πολλά συγχαρητήρια για τον Χρήστο, τον μάγειρα θα τον βρεις έξω».

«Σε σένα είδαμε έναν άνθρωπο με καθαρό βλέμμα» του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, «χωρίς καμία πονηρή σκέψη, χωρίς καμία στρατηγική. Ήρθε εδώ για να μαγειρέψει, να κάνει αυτό που αγαπάει. Η μαγειρική είναι στο αίμα σου. Πέραν από την εξωτερική ομορφιά που έχεις, έχεις και εσωτερική. Κι αυτό... κρατς» πρόσθεσε με χιούμορ ο κριτής του MasterChef,υπενθυμίζοντας την επική στιγμή του Χρήστου Μπάρκα στην έναρξη του παιχνιδιού. 

«Εγώ θα ήθελα ένα πράγμα, να είσαι πιο χαλαρός, όπως είσαι τώρα» του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Το ταξίδι δεν σταματάει εδώ αλλά ξεκινάει, είναι το τι θα κάνεις όταν βγεις από εδώ μέσα».
«Άντε ντε», του απαντά ο Χρήστος, «τι θα κάνεις;» τον ρωτά ο Κοντιζάς, «αυτό δεν ξέρω!» απαντά με τους κριτές να ξεσπούν σε γέλια. «Εισιτήριο, Κουάλα Λουμπούρ, κι έχω ξυρίσει το κεφάλι!»
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά, που σας γνώρισα, μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω πάρα πολλά πράγματα» είπε αποχαιρετώντας, «μένω σε ένα μεγάλο ευχαριστώ, θα έχω πολλά να θυμάμαι. Θέλω να ευχαριστήσω κι όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους βλέπουν οι κάμερες, που μας φρόντιζαν, για την καθημερινότητά μας».

Στην καθιερωμένη ερώτηση ποιος θα είναι ο νικητής του MasterChef 3, ο Χρήστος απάντησε: «Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είμαι εγώ!» και τελικά εξέφρασε την υποστήριξή του στην «πρώτη Ελληνίδα MasterChef», τη Σπυριδούλα, «καθαρά για το γυναικείο πρότυπο» προσθέτοντας: «Μανωλάκη, δεν είσαι χαμένος, έχεις τσιμπήσει το δεκαρικάκι!»

O Χρήστος Μπάρκας αποχωρεί από το Master Chef

ΣΧΟΛΙΑ (12)

κ.κ

Το πιο στημενο παιχνιδι που εχει υπαρξει στην ελληνικη τηλεοραση

Παιδιά ο Χρήστος

Εχει φύγει απο τις 11/5 ... Τον είχα πετύχει σε κλαμπ του χαλανδριου με την παρέα μου

Όλοι

εχουν βγει πριν τις γιορτές του Πάσχα, ακόμη και οι 2 φιναλίστ. Τα γυρίσματα έγιναν τότε. Μόνο ο τελικός δεν έχει γυριστεί ακόμη, θα ξαναμπούν για να τον γυρίσουν.

11

Ο Χρήστος έχει ήθος, κάτι που λείπει απο την Σπυριδούλα. Και αυτό θα φανεί έξω στην πιάτσα.

Leo

Γεράσιμος συμφωνώ και επαυξάνω... Κρίμα όμως γιατί ήταν στημένο.

Γερασιμος

Το πιο όμορφο κομμάτι της Ελλάδας (Ήπειρος) κατοικείται από τους πιο ''όμορφους'' Έλληνες. Δίκαιο!!

share

και τωρα θα φαμε στην μαπα την αμπαλη...τελικος επρεπε χρηστος και μανωλης...τωρα γιατι σωνει και καλά να βγει η αμπαλη στον τελικο ..μονο η παραγωγη το ξερει....

κρατσ το καλο παιδι

τελειωσε ο ρολος του και απελευθερωθηκε...δεν σταματαει να μιλαει πλεον ο αμιλητος κρατσ

Άξιος μάγειρας

Λατρεύουμε Χρήστο !!! Για τους περισσότερους από μας είναι ο μεγάλος νικητής!!!

Μακάρι...

... η σοβαρότητά του να ήταν ταυτοτικό στοιχείο της φυλής μας...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης