Madonna: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά το tribute στην Aretha Franklin

Madonna: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά το tribute στην Aretha Franklin

Η Madonna «κατηγορήθηκε» για... εγωκεντρικό παραλήρημα

Fans REACT to Madonna's BIZARRE Aretha Franklin Tribute at 2018 VMAs
Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards 2018 και η παρουσία της Madonna σε αυτά, σχολιάστηκε αρνητικά. Η βασίλισσα της ποπ, εμφανίστηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει πως η Camila Cabello κέρδισε το μεγάλο βραβείο της βραδιάς, «Video Of The Year». Ωστόσο, πριν την βράβευση της τραγουδίστριας η Madonna έκανε ένα... αφιέρωμα στην Aretha Franklin, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα.



Αν και ξεκίνησε αρκετά καλά, λέγοντας ότι η Aretha Franklin αποτέλεσε έμπνευση για εκείνη, η εξέλιξη ήταν μάλλον... αλλόκοτη, αφού η Madonna συνέχισε αφηγούμενη μακροσκελείς ιστορίες από την δική της καριέρα, το ξεκίνημά της στη μουσική και πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα για την ίδια.

Αν και προσπάθησε να συνδέσει κάπως το παραλήρημά της με την εκλιπούσα τραγουδίστρια, λέγοντας ότι σε μία από τις οντισιόν τραγούδησε το κομμάτι You Make Me Feel Like A Natural Woman της Franklin και «κόπηκε», το γεγονός ότι το tribute στη σπουδαία καλλιτέχνη αναφερόταν ελάχιστα σε εκείνη, δεν πέρασε απαρατήρητο.

«Η Aretha Franklin άλλαξε την πορεία της ζωής μου. Έφυγα από το Ντιτρόιτ όταν ήμουν 18 ετών με 35 δολάρια στην τσέπη μου. Το όνειρό μου ήταν να τα καταφέρω ως επαγγελματίας χορεύτρια μετά από πολλά χρόνια αγώνα και αφού είχα ήμουν άφραγκη», ανέφερε αρχικά για να καταλήξει πως κατά τη διάρκειας μιας οντισιόν ξέχασε τις παρτιτούρες και άρχισε να τραγουδά το τραγούδι της Aretha Franklin «You Make me Feel Like (Natural Woman)», εξομολογήθηκε χωρίς να αναφέρεται εκτενώς στην τραγουδίστρια. Η ιστορία της ολοκληρώθηκε με μια αναφορά στην Aretha: «Η Frankiln με οδήγησε σε αυτό που είμαι σήμερα και ξέρω πως επηρέασε πολλά άτομα που βρίσκονται σήμερα εδώ. Θέλω να σε ευχαριστήσω, Aretha, που μας ενδυνάμωσες όλους. Να ζήσει η βασίλισσα»!

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο: 





Τα όσα είπε προκάλεσαν τον εκνευρισμό των θαυμαστών της, ενώ πολλοί έσπευσαν να τονίσουν πως το tritube κατέληξε σε ένα εγωκεντρικό παραλήρημα. Η Madonna διάβασε τα αρνητικά σχόλια για τα όσα διαδραματίστηκαν στα βραβεία και θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσω Instagram. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με την Camila Cabello, την οποία βράβευσε, έγραψε στη λεζάντα:


«Απλά για να διευκρινίσω. Μου ζητήθηκε από το MTV να ανακοινώσω το βραβείο για το βίντεο της χρονιάς και μετά μου ζήτησαν να μοιραστώ κάποια ιστορία που να με συνδέει με την Aretha Franklin και που να μην είναι γνωστή. Γνωστοποίησα ένα κομμάτι από το δικό μου ταξίδι και ευχαρίστησα την Aretha που με ενέπνευσε στην πορεία μου. Δεν είχα την πρόθεση να κάνω ένα tritube για εκείνην! Αυτό θα ήταν αδύνατον να γίνει μέσα σε δύο λεπτά και με όλο τον θόρυβο που επικρατεί σε μια βραδιά βραβείων. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωπο κρίνουν πολύ γρήγορα. Αγαπώ την Aretha»!


Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Im with the Winner!! The beautiful @camila_cabello ! So proud of her! 🌈💕🎉. And just to clarify: I was asked to present video of the year by MTV! And then they asked me to share any anecdotes I had in my career connected to Aretha Franklin! I shared a part of my journey and thanked Aretha for inspiring me along the way. I did not intend to do a tribute to her! That would be impossible in 2 minutes with all the noise and tinsel of an award show. I could never do her justice in this context or environment. Unfortunately most people have short attention spans, and are so quick to judge. I love Aretha! R.E.S.P.E.C.T. 🙏🏼. I Love Camilla! Congrats! I LOVE my dress! AND. I love-L O V E!! ♥️ and there is nothing anyone can say or do that will change that. #vmas #postivevibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης