Τζένιφερ Λόπεζ: Η ανεπανάληπτη εμφάνιση στα βραβεία MTV

Τζένιφερ Λόπεζ: Η ανεπανάληπτη εμφάνιση στα βραβεία MTV

Αποθεώθηκε στη Νέα Υόρκη -Χιλιάδες κόσμου την χειροκροτούσε ασταμάτητα- Ποιους ευχαρίστησε και σε ποιους αφιέρωσε το βραβείο

lopez_mtv_awards
Δικαίως θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και το απίστευτο πρόγραμμα που παρουσίασε στα χθεσινά βραβεία του MTV. Η διάσημη λατίνα σταρ τραγούδησε και χόρεψε ασταμάτητα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στη Νέα Υόρκη. Για περισσότερα από 10 λεπτά το πλήθος παραληρούσε και δεν σταμάτησε να χειροκροτά και να αποθεώνει την απόλυτη βασίλισσα.



Η χθεσινή βραδιά ήταν βραδιά απόλυτης αναγνώρισης για την Λόπεζ που καθώς έγινε η πρώτη Λατίνα που λαμβάνει το βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard» για τη συνολική της προσφορά στη μουσική.

Jennifer Lopez Performs 'Get On The Floor', 'Love Don't Cost A Thing' & More | 2018 VMAs



Κλείσιμο
Η 49χρονη Τζένιφερ τραγούδησε και χόρεψε σαν να μην υπάρχει αύριο τις μεγάλες της επιτυχίες, ανάμεσά τους τα «Waiting for Tonight», «On the Floor», «I Ain’t Your Mama», «Dance Again», «El Anillo», «Booty», «Love Don’t Cost a Thing», «Get Right» και «Αll I Have». Πραγματικά η JLO είναι τόσο εκρηκτική που βλέποντάς της σε αφήνει άφωνο. Με το χρυσό κορμάκι, τις καλλίγραμμες καμπύλες, τα μακριά ξανθά μαλλιά και το κούνημα των γοφών της ήταν μαγική και ανεπανάληπτη.

We stan @arod stanning @jlo’s #VMA performance!!! 💞💞💞

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Video Music Awards (@vmas) στις


Φυσικά από τη μεγάλη της βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της Άλεξ Ροντρίγκεζ ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ειδικά όταν η καλή του κούνησε τους γοφούς της. Η κάμερα τον εντόπισε και το βίντεο με την αντίδρασή του που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει γίνει viral στο Twitter.

Αφιέρωσε το βραβείο στα δίδυμα και στον Άλεξ
Πάντως, κατά την παραλαβή του βραβείου της, η Τζένιφερ μίλησε τόσο για τα δίδυμα παιδιά της Μαξ και Έμι όσο και για την δίδυμη ψυχή της, τον Ροντρίγκεζ. «Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι. Τα πιο τρελά μου όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Μουσική, υποκριτική, ερμηνεία, η καριέρα μου ήταν εμμονή για μένα. Όταν οι άνθρωποι μου έλεγαν πως μπορώ να κάνω ένα πράγμα καλά, έλεγα όχι και ακολούθησα το δικό μου μονοπάτι και τους δικούς μου κανόνες». Μου άρεσε ο τρόπος που ζούσα με δουλειά, δουλειά και δουλειά. Αλλά όταν οι δύο άγγελοι ήρθαν στη ζωή μου, όλα άλλαξαν. Έπρεπε να είμαι καλύτερη, να είμαι πιο δυνατή και αυτή η αγάπη τροφοδότησε την καριέρα και τη ζωή μου με κάθε τρόπο και με πήγε ψηλά. Σας ευχαριστώ Μαξ και Εμι. Και Άλεξ, είσαι η δίδυμη ψυχή μου. Η ζωή μου είναι πιο γλυκιά και καλύτερη, επειδή με κάνεις να καταλαβαίνω πως ο ουρανός δεν έχει όριο, το σύμπαν είναι άπειρο και μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα μαζί με εμπιστοσύνη, αγάπη και κατανόηση. Θέλω να κάνω τόσα και δεν υπάρχει καλύτερος από εσένα για να τα κάνουμε μαζί. Είσαι το macho μωρό μου, σε αγαπώ».   

Jennifer Lopez Accepts the Video Vanguard Award | 2018 Video Music Awards


Η Τζένιφερ δεν παρέλειψε ακόμα να ευχαριστήσει την μητέρα της που κρατούσε στην αγκαλιά της την κόρη της, τους χορευτές, όλο το τιμ της, τους μουσικούς, την οικογένειά της αλλά και τους φαν της που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης