Η Πάρις Χίλτον επισκέφτηκε τα Κατεχόμενα για να προωθήσει το νέο της άρωμα
Στις πρώτες της δηλώσεις η Πάρις Χίλτον δήλωσε ενθουσιασμένη για την επίσκεψή της εκεί και πόζαρε στο φακό μαζί με τους θαυμαστές της που την περίμεναν
Επίσκεψη στα Κατεχόμενα πραγματοποίησε η Πάρις Χίλτον. Η ζάμπλουτη κληρονόμος βρέθηκε εκεί για να προωθήσει το νέο της άρωμα. Την Αμερικανίδα επιχειρηματία και μοντέλο υποδέχτηκε ο υπουργός Τουρισμού του ψευδοκράτους Fikri Ataoğlu στο διεθνές αεροδρόμιο Ercan.
Στις πρώτες της δηλώσεις η Πάρις Χίλτον δήλωσε ενθουσιασμένη για την επίσκεψή της εκεί και πόζαρε στο φακό μαζί με τους θαυμαστές της που την περίμεναν. Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Πάρις Χίλτον για την προώθηση του νέου της αρώματα περιλαμβάνει τις Ίμπιζα, Ισπανία, Βουκουρέστι και το θέρετρο Mamaia που βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).