Nammos: 100.000 ευρώ για τους πληγέντες και έρανος κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου

Nammos: 100.000 ευρώ για τους πληγέντες και έρανος κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου

 Στα τραπέζια των παρευρικομένων θα τοποθετηθούν ενημερωτικά σημειώματα που θα εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό

Remos_Nammos
Σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης των πληγέντων απο την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικης η διευθυνση του Μπιτς μπαρ εστιατορίου Nammos ανακοίνωσε την διάθεση του χρηματικού ποσού των 100.000 ευρω ενόψει της αυριανής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου.

Μάλιστα ανακοινώθηκε οτι θα γινει προσπάθεια να συγκεντρωθούν ακόμη περισσοτερα χρήματα από τον κόσμο που θα παρεβρεθούν στη συναυλια, ως επί το πλείστον ξένοι εύποροι τουρίστες απ ολο το κόσμο, στα τραπέζια των οποίων θα τοποθετηθούν ενημερωτικά σημειώματα που θα εξυπηρετήσουν αυτο το σκοπό.

Σημειώνεται ότι η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ωστόσο λόγω του τριήμερου πένθους για την τραγωδία στην Αττική, μεταφέρθηκε για αύριο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρίας Nammos

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης μας καταρτίσαμε το κάτωθι πλαίσιο ενεργειών προς τη μεγαλύτερη δυνατή αρωγή των πληγέντων της Αττικής:

1. Η διεθνής συναυλία των Αντώνη Ρέμου - Amr Diab θα διεξαχθεί αμέσως μετά το πέρας του τριήμερου εθνικού πένθους με κυρίαρχη αποστολή την συγκέντρωση χρηματικών πόρων για τους πληγέντες.

Κλείσιμο
2. Προς αυτό το σκοπό η επιχείρησή μας θα ενημερώνει συνεχώς και με κάθε τρόπο τους διεθνείς επισκέπτες της για την πρωτοφανή καταστροφή που έλαβε χώρα στην Αττική ώστε να δημιουργηθεί έμπρακτο ρεύμα ευαισθητοποίησης και αρωγής.

3. Κατασκευάζει και τοποθετεί σε κάθε εμφανές σημείο της ειδικά πανό με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάθεση χρηματικής αρωγής από τους επισκέπτες της προς τους πληγέντες αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

3. Σε κάθε τραπέζι μας τοποθετείται ενημερωτικό φυλλάδιο για την καταστροφή που συνέβη στην Αττική, στο οποίο επίσης θα αναρτάται ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός του Δήμου Μαραθώνα όπου μπορούν να κατατίθενται επί τόπου χρήματα προς στήριξη των πληγέντων.

4. Το πρώτο βήμα για την επιτυχία της προσπάθειάς μας προς συγκέντρωση κεφαλαίων για τους πληγέντες στην Αττική το κάνει η Διοίκηση της επιχείρησής μας, η οποία αποφασίζει να καταθέσει το ποσό των 100.000€.

5. Καλούμε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού μας να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό στον ειδικό λογαριασμό στήριξης των πληγέντων στην Αττική.

72829c4d-e609-4541-9b6b-06cca8578fed
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης