«Φτηνιάρικη αντιγραφή» η σέξι φωτογράφηση Κάιλι Τζένερ με τον σύντροφό της - Δείτε ποιους «κόπιαραν»

«Φτηνιάρικη αντιγραφή» η σέξι φωτογράφηση Κάιλι Τζένερ με τον σύντροφό της - Δείτε ποιους «κόπιαραν»

Πέρασαν και δεν... ακούμπησαν

kylie-ekso
«Φτηνιάρικη αντιγραφή» χαρακτηρίζουν τα ξένα ΜΜΕ την σέξι φωτογράφηση της Κάιλι Τζένερ με τον σύντροφό της, τον ράπερ Τράβις Σκοτ για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ.

Το ζευγάρι, που πρόσφατα απέκτησε και μια κορούλα, πόζαρε για μια σειρά φωτογραφιών που συμπεριλήφθηκαν σε ειδικό αφιέρωμα του ανδρικού περιοδικού. Ωστόσο πολλοί χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν άμεσα τις ομοιότητες ανάμεσα στο συγκεκριμένο υλικό, και σε παλαιότερες φωτογραφίες που είχαν ληφθεί το 1978 με δύο πολύ διαφορετικούς πρωταγωνιστές.



Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε να μην τις προσέξουν, αφού η φωτογράφηση του 1978 είναι μία από τις πιο εμβληματικές του διάσημου φωτογράφου Helmut Newton και απαθανάτιζε ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εποχής, τον Γάλλο τραγουδιστή Σερζ Γκενσμπούργκ και την τότε ερωμένη του, Τζέιν Μπίρκιν. Το ζευγάρι είχε ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα για 13 χρόνια, ο οποίος ξεκίνησε λίγο αφότου η Βρετανίδα ηθοποιός χώρισε με τον Βρετανό συνθέτη Τζον Μπάρι.

Κλείσιμο



«Όποιος τράβηξε τις φωτογραφίες για το GQ προσπάθησε να αντιγράψει τη διάσημη φωτογραφία του Γκενσμπούργκ και της Μπίρκιν. Απλά προσπάθησε», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, με άλλους να αντιπαραθέτουν τις δύο φωτογραφίες και να ζητούν από άλλους χρήστες να βρουν τις διαφορές. Η πλειοψηφία πάντως των χρηστών έσπευσε να επισημάνει ότι, τόσο η αισθητική της φωτογράφισης, όσο και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι αποτελούν «θλιβερά κακέκτυπα» του πρωτότυπου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης