Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε ένα σέξι ατύχημα πάνω στη σκηνή

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε ένα σέξι ατύχημα πάνω στη σκηνή

Για δύο ολόκληρα λεπτά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τραγουδούσε και φαινόταν η θηλή της

Britney_Spears1
Ένα... σέξι ατύχημα πάνω στη σκηνή είχε την περασμένη Παρασκευή η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια τα έδωσε όλα κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου δείχνει την εκρηκτική Μπρίτνεϊ να φοράει ένα στενό κορσέ του σχεδιαστή Μάρκο Μοράντε όταν κάποια στιγμή το στήθος της βγήκε από τον στηθόδεσμο και φάνηκε η θηλή της.

Η Μπρίτνεϊ πάντως δεν πτοήθηκε και συνέχισε κανονικά το σόου της. Επί δυο ολόκληρα λεπτά όπως φαίνεται και στο βίντεο συνεχίζει να τραγουδά και να χορεύει ασταμάτητα.

Britney_Spears
Britney_Spears1
Britney_Spears2
Britney Spears suffers nip slip during Maryland concert
Κλείσιμο


Η Μπρίτνεϊ την οποία ακολουθούν στα social media πάνω από 112 εκατομμύρια χρήστες είπε: «Αισθάνομαι τόσο ώρα που επέστρεψα στη σκηνή. Ευχαριστώ το κοινό για την καταπληκτική αρχή».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ έχει τέτοια ωραία... ατυχήματα στη σκηνή. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και σε σόου της το 2016 στο Λας Βέγκας.


Britney_Spears_Las_Vegas

Τότε η Σπίαρς είχε πει για το ατυχές συμβάν: «Ήταν πολύ σφιχτό πάνω μου και ήταν η δεύτερη φορά που το φορούσα. Είχα πανικοβληθεί, δεν μου έχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και έπρεπε να συνεχίσω κανονικά το σόου και να κρατάω το στήθος μου. Ευτυχώς ένας από τους χορευτές μου μου έδωσε το πουκάμισό του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης