Νατάσσα Μποφίλιου: Happy end στη Φολέγανδρο

Νατάσσα Μποφίλιου: Happy end στη Φολέγανδρο

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα της σταρ του έντεχνου τραγουδιού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Το ίδιο και η προσωπική της ζωή. Σε λίγους μήνες η Νατάσσα Μποφίλιου πρόκειται να παντρευτεί ένα από τα ραδιοφωνικά ινδάλματα της νιότης της. Και αυτό είναι μια ατόφια ρομαντική κατάληξη που ξεπερνά σε θεατρικότητα ακόμα και τα πιο σπαραξικάρδια σουξέ της

bofiliou_main01
Αν η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει, όπως επαγγέλλεται το εμβληματικό πλέον τραγούδι του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου που έχει σημαδέψει το ρεπερτόριο της Νατάσσας Μποφίλιου, τότε μάλλον η καρδιά της αδιαμφισβήτητης ντίβας της έντεχνης ελληνικής σκηνής πρέπει να χρειάζεται εργοστάσιο από ασπιρίνες για να γιάνει, αφού τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει πολύ μπόι. Φυσικά και φταίει ο έρωτας για ό,τι της συμβαίνει - μα όλα τα ’χει τραγουδήσει πια η ευλογημένη Αντζελα Δημητρίου.
bofiliou01
Η Μποφίλιου με τη ριζικά ανανεωμένη εξωτερική εικόνα της τα τελευταία χρόνια -κάποιοι αποδίδουν, ως είθισται, την ολική μεταμόρφωσή της στον έρωτα- έμοιαζε πιο σίγουρη, πιο δυνατή, λιγότερο ευάλωτη στα σχόλια στο πλευρό του συντρόφου της, κάτι που έρχεται τώρα να επιβεβαιώσει η απόφαση του ζευγαριού να προχωρήσει τη σχέση του στο επόμενο level

Συγκεκριμένα, ο έρωτάς της για τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Κορτσέλη, με τον οποίο βαδίζουν ολοταχώς για την ανταλλαγή όρκων αιώνιας πίστης λίγο πριν από την εκπνοή του φετινού καλοκαιριού. Τίποτα λιγότερο ρομαντικό, γνήσια όμορφο, καρτ-ποσταλικό δεν θα μπορούσε να φιλοξενήσει την τελετή του γάμου της από την αγαπημένη κάθε εναλλακτικής καρυδιάς καρύδι Φολέγανδρο. Το ήρεμο, μα κοσμοπολίτικο νησί των δυτικών Κυκλάδων, στο οποίο εκείνη και ο σύντροφός της έχουν ζήσει μερικά από τα ωραιότερα και πιο ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής τους, απ’ ό,τι φαίνεται, θα φιλοξενήσει την πιο όμορφη μέρα του κοινού βίου τους.
Κλείσιμο
bofiliou02
Με τον μέλλοντα σύζυγό της, ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Κορτσέλη

Με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, το μελτέμι να προσθέτει την απαραίτητη κινηματογραφικότητα και την αφαιρετικότητα του κυκλαδίτικου τοπίου η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Χρήστος Κορτσέλης θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Θέσει φειδωλοί προς τα media, οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει το χαρμόσυνο νέο που μεταδίδεται πιο γρήγορα και από παιδική ασθένεια σε τάξη δημοτικού σχολείου, ωστόσο φίλοι και γνωστοί τους ήδη καταστρώνουν τη μετακίνηση και τη διαμονή τους στο νησί για το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.
bofiliou03
Στη μαγευτική Φολέγανδρο θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης οι δύο ερωτευμένοι

Οχι πια κοριτσάκι, μόνο χειραφετημένη γυναίκα

Μολονότι η Νατάσσα Μποφίλιου δεν διστάζει να τοποθετείται με τόλμη και παρρησία στις συνεντεύξεις της για ευρεία γκάμα θεμάτων, να εκφράζει την πολιτική της τοποθέτηση και να μη μασάει τα λόγια της, στην περίπτωση των διαπροσωπικών σχέσεών της, και δη εκείνες με τους κατά καιρούς συντρόφους της, είναι πάντοτε μετρημένη, αν όχι εκκωφαντικά σιωπηλή. Η μόνη φορά έως σήμερα που αναγκάστηκε να ξεσπάσει μέσω των κοινωνικών δικτύων αναφορικά με φημολογούμενο δεσμό της ήταν το φθινόπωρο του 2014. Τότε δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας την παρουσίαζε σφόδρα ερωτευμένη με τον τραγουδοποιό Μύρωνα Στρατή.

Καθένας μπορούσε να διαβάσει την οργή της πίσω από τις γραμμές του μακροσκελούς κειμένου που είχε αναρτήσει στα social media: «Τα τελευταία δέκα χρόνια προσπαθώ να είμαι αφοσιωμένη στην καλλιτεχνική μου εργασία και στις αρχές μου. Να μην προδώσω τον χαρακτήρα και τον εαυτό μου και να μην ξεχάσω πότε, από πού, γιατί και με ποιους ξεκίνησα να τραγουδώ και να εκφράζω, τι άλλο, από την ψυχή μου. Συχνά πυκνά, πια αρκετά πυκνά, διαβάζω για μένα διάφορες ασχήμιες που κανείς άνθρωπος από αυτούς που τις γράφουν δεν θα τις άντεχε να του τις πουν. Ασχήμιες που αφορούν στη σεξουαλικότητα, στην καταγωγή, στην εμφάνιση, στα κιλά, στην υγεία, στις πολιτικές απόψεις, στο πόσο μπορεί και πότε να δακρύζω από χαρά, σε ποιο φεστιβάλ θα συμμετέχω, τα τραγούδια, τη στάση μου και άλλα πολλά. Ασχήμιες που πέραν του χυδαίου, του προσβλητικού, του αυθαίρετου ή του ψευδούς είναι πάντα διατυπωμένες με απόλυτη και μεγάλη τόλμη. Με φαρδιά και ορμητική μαγκιά.

Δεν είμαι πια κοριτσάκι και ξέρω πως το παιχνίδι που άρχισα να παίζω από το 2004 με καθιστά εκτεθειμένη απόλυτα στο καλό και στο κακό και γι’ αυτό σταμάτησα με τον καιρό να κλαίω, να εξοργίζομαι και να εύχομαι να μπορούσα να ανταποδώσω μ’ ένα δυνατό χαστούκι σε έναν-έναν ξεχωριστά την προσβολή που μου πέταξε με τόση χαρά και ευκολία στη μούρη. Εμαθα να το... διαχειρίζομαι». Πολλοί τοποθετούν τις απαρχές της σχέσης της με τον επί χρόνια ραδιοφωνικό παραγωγό, κατόπιν ιδρυτή του ιντερνετικού ραδιοφώνου toradiofono.gr και πλέον στελέχους δισκογραφικής εταιρείας εκείνη ακριβώς την περίοδο. Γεγονός που εν μέρει δικαιολογεί την πύρινη αντίδραση της ερμηνεύτριας.
bofiliou04
Με την αδελφή της Νέλλυ έχουν το μπαρ «Μπλε Παπαγάλος» στο Μεταξουργείο, όπου ο σύντροφός της αναλαμβάνει και χρέη dj

Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι ότι η Μποφίλιου μέσα στα περίπου 15 χρόνια που διαγράφει μια μονότονα ανοδική πορεία στον στίβο της μουσικής έχει μάθει να διαχειρίζεται την εικόνα της, ακόμα και να την αναθεωρεί ή να την αλλάζει όταν πρέπει ή όταν χρειάζεται. Με τον πλέον φωτογενή δεσμό της, εκείνον με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, που κράτησε δύο χρόνια, η Μποφίλιου δεν ήταν απλώς μετρημένη ή προσεκτική. Είχε επιλέξει να κρατήσει τη σχέση τους επτασφράγιστο μυστικό αποφεύγοντας τις κοινές εμφανίσεις που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τις φήμες και τις εικασίες. Αλλά και όταν επέλεγαν να κυκλοφορήσουν μαζί, όπως ένα μέσο ερωτευμένο ζευγάρι, φρόντιζε να αποφεύγει την πολλή συνάφεια και κυρίως τους παπαράτσι. Με τον Χρήστο Κορτσέλη φαίνεται ότι αυτό το άτυπο κρυφτό δεν υπήρχε λόγος να συμβαίνει.

Παρότι οι δυο τους δεν επεδίωξαν ποτέ να γίνουν πρώτο θέμα σε ταμπλόιντ και περιοδικά, αποδέχτηκαν την περιέργεια του κόσμου και τα φλας των παπαράτσι. Τα στιγμιότυπα από κοινές εξόδους τους σε θέατρα ή μουσικές σκηνές μπορεί να είναι λίγα, είναι όμως πλέον υπαρκτά. Η Μποφίλιου με τη ριζικά ανανεωμένη εξωτερική εικόνα της τα τελευταία χρόνια -κάποιοι αποδίδουν, ως είθισται, την ολική μεταμόρφωσή της στον έρωτα- έμοιαζε πιο σίγουρη, πιο δυνατή, λιγότερο ευάλωτη στα σχόλια στο πλευρό του συντρόφου της, κάτι που έρχεται τώρα να επιβεβαιώσει η απόφαση του ζευγαριού να προχωρήσει τη σχέση του στο επόμενο level. Από τον νεανικό ενθουσιασμό έχει πια περάσει σε έναν πιο βαθύ και ουσιαστικό τρόπο να αγαπά και να αγαπιέται.
bofiliou05

Μεσαίες προσδοκίες

«Στους ανθρώπους με γοητεύουν περισσότερο απ’ όλα η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, που εκτιμώ, που εμπνέει τον σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Ολες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για μένα», εξομολογούνταν η ίδια πέρυσι τέτοια εποχή σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό «Ομικρον». Αλλωστε ο δεσμός τους δεν ξεκίνησε με τον κινηματογραφικό τρόπο της πρώτης ματιάς, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας γνωριμίας που χρειάστηκε χρόνο και συναναστροφή για να ανθήσει και να καρπίσει, όπως τουλάχιστον μεταφέρουν όσοι γνωρίζουν το πώς η Νατάσσα γνώρισε ένα από τα ραδιοφωνικά της ινδάλματα της νιότης της - όσο μπορεί να γνωρίζει κανείς πληροφορίες για την ιδιώτευσή της. Εξάλλου, είναι από τις γυναίκες που πολύ δύσκολα εμπιστεύονται, πιστεύουν και συνειδητά επιλέγουν να είναι με έναν άνθρωπο.

Οπως η ίδια έχει πει: «Πιστεύω στην αγάπη, στην ερωτική διάθεση αλλά ήταν δύσκολο να πω ότι με αυτόν θέλω να περάσω τη ζωή μου». Η ζωή είναι εδώ για να διαψεύδει τις μεγάλες, τις ανύπαρκτες, μα κυρίως τις μεσαίες προσδοκίες, αφού η Νατάσσα έχει ομολογήσει ότι η σχέση της με τον Κορτσέλη είναι η πιο έντονη αλλά και η πιο σοβαρή που είχε έως σήμερα. Οι δυο τους εδώ και καιρό μοιράζονται την ίδια στέγη στην Καλλιθέα, επιλέγουν να ζουν την κανονικότητα ενός ζευγαριού της διπλανής πόρτας, ενώ συχνά ο Κορτσέλης εκτελεί χρέη DJ στο μπαρ «Μπλε Παπαγάλος» το οποίο η Νατάσσα διατηρεί μαζί με την αγαπημένη αδελφή της Νέλλυ. Πώς θα έμοιαζε η ζωή τους αν ήταν τραγούδι; Σαν ένα από εκείνα του αγαπημένου της φίλου Φοίβου Δεληβοριά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης