Survivor 2: Η Σπυροπούλου βάζει φωτιά στον Άγιο Δομίνικο

Survivor 2: Η Σπυροπούλου βάζει φωτιά στον Άγιο Δομίνικο

Πείνα, προσευχή, κλίκες, γκρίνιες και αστεία έπαθλα είχε το μενού του χθεσινού επεισοδίου του παιχνιδιού, το οποίο βρίσκει σιγά σιγά τον παλιό καλό εαυτό του

Survivor 2: Η Σπυροπούλου βάζει φωτιά στον Άγιο Δομίνικο
Τα αυγά που κέρδισαν οι Μαχητές του Survivor 2 στον αγώνα της Κυριακής στάθηκαν αφορμή να δούμε σκηνές λίγο σοκαριστικές στο επεισόδιο της Δευτέρας. Εικόνες που θυμίζουν πως πέρα από την πλάκα το ριάλιτι είναι και οφείλει να είναι σκληρό και δεν είναι η ίντριγκα αυτή που σοκάρει αλλά το φλερτ του κάθε παίκτη με τα όριά του για χάρη της δημοσιότητας και του χρήματος.

Η εικόνα του Θοδωρή να γλύφει το πιάτο ήταν τουλάχιστον θλιβερή. Η κάμερα ακουμπούσε σχεδόν την γλώσσα του και άφηνε την πείνα να πρωταγωνιστήσει σε ένα άγριο πλάνο.

Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε πλάνα να γλύφουν δάχτυλα, να γλύφουν πιάτα, να γλύφουν πιρούνια. Η πείνα θερίζει τους παίκτες και όταν δεν γλύφουν πιάτα θέλουν να δαγκώσουν ο ένας τον άλλο. Ευτυχώς υπάρχει κι αυτό το παλικάρι ο Νάσος ο οποίος εκτός από το ότι πλέον έχει κατακτήσει με το μπόι του και με το σπαθί του τον τίτλο του «Κεν» αποδεικνύεται μέγας ισορροπιστής και ψύχραιμος. Η συνταγή που εφαρμόζει είναι νηστεία και προσευχή. Εξ ου και το Twitter τον γλέντησε καταλλήλως με επιτυχημένες ατάκες. «Ορίστε, έχουμε πήξει στους τραγουδιστές και τους Πανελίστες, έναν Αρχιεπίσκοπο από ριάλιτι δεν έχουμε βγάλει ποτέ», «Να φτάσει μέχρι τη Μεγάλη Βδομάδα ο Νάσος να ακούσουμε και το τροπάριο της Κασσιανής στο Survivor»… 

Κλείσιμο


Στους Μαχητές γίνεται της Κακομοίρας όπου οι μεν κατηγορούν τους δε. Εχουν χωριστεί στα δύο, κάθε φορά που μιλούν στην κάμερα κάνουν λόγο για «ομάδα μέσα στην ομάδα. Υπάρχει πάρα πολύ παρασκήνιο και οργανώνεται κάτι που δεν αφορά το ομαδικό καλό. Υπάρχει ένας πυρήνας. Ο Ηλίας πλησιάζει κάποιους και τους λέει διάφορα. Αν το πολλαπλασιάσεις επί δέκα θα δεις την πραγματικότητα». Αυτά λέει ο Θοδωρής, ο υπαρχηγός της κλίκας και κάπως έτσι οι καρύδες κύλησαν στην ακτή των Μαχητών για να μην πέσουν από τα δέντρα με αυτά που ακούγονται. Από κοντά και ο Φραόυλας βεβαίως βεβαίως. Ο Νίκος αγνοείται. Μην ανησυχείτε στα δέντρα θα έχει κρυφτεί.


Αφήστε τα tweets και φέρτε παϊδάκια
Στον αγώνα που ακολούθησε με έπαθλο επικοινωνίας κάποια tweets από το τηλεοπτικό κοινό, όλα κύλησαν ομαλά.

O Μιχάλης και ο Χάρης είναι το πρώτο ζευγάρι και ο παρκουρίστας κερδίζει και κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές. Στη συνέχεια στον στίβο μάχης θα μπουν η Ολγα Φαρμάκη και η Ροδάνθη. Η Ροδάνθη αν και έφαγε την τούμπα της και έδειχνε πιο άστοχη από ποτέ, κατάφερε να πάρει τον αγώνα. Το πρόβλημα με κάποιες νίκες είναι που πρέπει να ακούμε τα ονόματα της βαφτιστήρας και της συμπεθέρας του κάθε ανθυποστάρ θαρρείς και πήγαν στον πόλεμο και αποδίδουν τιμές και όχι στο καραριάλιτι για να πάρουν φράγκα και δημοσιότητα!

Ακολουθούν ο Νίκος , ο Αόρατος πλέον - αφού ο άνθρωπος πρέπει να έχει μετακομίσει σε δική του παραλία, δεν εξηγείται αλλιώς - και ο Δρυμωνάκος. Ο κολυμβητής μειώνει σε 2- 1 εύκολα καθώς αποδεικνύεται πολύ εύστοχος. 

Η μάχη των μαχών και η Κωνσταντίνα η οποία διεκδίκησε την συμμετοχή της με νύχια με δόντια και σχεδόν κεραυνοβόλησε την Χατζίδου και την Ξένια που κάποτε θα παρακάλαγαν να πάνε στην εκπομπή της, και αγωνίστηκε με την Ζωή. Ο Ντίναρος κάνει την ανατροπή και ισοφαρίζει για τους Διάσημους. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά για τις τραγουδίστριες όμως…
Τσίλης εναντίον Ηλία, δύο πολύ δυνατοί παίκτες στον στίβο μάχης. Ο Ηλίας και πάλι κάνει την διαφορά με αποτέλεσμα ο Θοδωρής και ο Αγόρου να πετάξουν εξάνθημα…

Μελίνα και η Μαρία της Σιωπής και η χαρά της κωλοτούμπας στην αρένα. Η Μελίνα είναι μία δύναμη η οποία ολοένα και μεγαλώνει, παίρνει τη νίκη εύκολα και κάνει το 4 – 2 για τους Μαχητές. Νάσος και Θοδωρής, τα δυο θεριά, κορίτσια, παίρνουν θέσεις. Ο Νάσος με ευστοχία και ψυχραιμία κερδίζει κι ένα Δόξα σοι Κύριε ακούγεται στην παραλία… 4 – 3 το σκορ.

Δαλάκα εναντίον Ντάριας και τα πολυβόλα θα κοντραριστούν για να δούμε ποια είναι η πιο δυνατή ξανθιά. Η Δαλάκα φτάνει πρώτη στις βολές και σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση σβήνοντας την Ντάρια από τον χάρτη. Πύραυλος. Διόλου τυχαίο ότι είναι η μόνη γυναίκα που τη φωνάζουν με το επίθετο, σα να είναι σε πτέρυγα μάχης…

Η Βιργινία αντιμετωπίζει την Ξένια η οποία πλέον εξαφάνισε το σορτσάκι και ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσει το μαγιό εκτός αν προορίζεται και για το «Power of love» μιας και ο παραγωγός και στα δύο είναι ο Ατζούν. Θα δείξει. Η Ξένια πετάει τις βολές της προς Αθήνα πλευρά και η Βιργινία θα σκοράρει εύκολα κάνοντας το 5 – 4 για τους Μαχητές και στέλνοντας την Ξένια με το μαγιό στον πάγκο.

Ο Νάσος επιστρέφει για να αντιμετωπίσει το Τσεπάνη. Δεν τα καταφέρνει και ο υδραυλικός – παλαιστής κάνει το 6 – 4.

Η πιο δυνατή μάχη είναι αυτή όπου η Δαλάκα αντιμετωπίζει την Μελίνα. Αυτές είναι οι θηλυκές υπερδυνάμεις με την Κύπρια να κερδίζει έδαφος τελευταία με εντυπωσιακές επιδόσεις. Η Μελίνα θα κερδίσει με ένα δευτερόλεπτο διαφορά. Οι δύο αυτές γυναίκες πάντα θα χάνουν και θα κερδίζουν με απόσταση δευτερολέπτων. 



Δυστυχώς ο Αγόρου πήρε και πάλι αέρα και άρχισε να φωνάζει το εφιαλτικό «Εμείς εμείς είμαστε» όσο εμείς φωνάζουμε «Εμείς τι φταίμε;». Μην του δώσετε άλλο αυγό, σας παρακαλούμε, παιδιά των Μαχητών.

Δρυμωνάκος εναντίον Χάρη και ο κολυμβητής τρομερά εύστοχος για μία ακόμη φορά θα μειώσει σε 7 -5. Η ώρα να δώσουν μάχη η Ολγα με την Βιργινία έφτασε. Η ψηλή των Μαχητών, η οποία θυμίζει θηλυκό Σπαλιάρα από την αδυναμία, σκοράρει και κάνει το 8 – 5.





Μουρούτσος και Θοδωρής είναι το επόμενο ζευγάρι. Το απόλυτο ρεσιτάλ αστοχίας και από τους δύο, μας πήρε ο ύπνος και γείραμε… Το μοντέλο βάζει τελικά τις μπάλες όπως βάζει και τα άπλυτα στο πλυντήριο και αρχίζει κι αυτός να φυλάει κομποσκοίνια και να ψάχνει τον ουρανό. Α, ρε Ντάνο τι μας έχεις κάνει…  9 – 5 το σκορ.



Ξένια εναντίον Ροδάνθης και κάτι μας λέει πως η τραγουδίστρια των REC σε λίγο θα αρχίσει να στρίβει και το μαγιό… Προς το παρόν θα κάνει μεταβολή και θα πάει πάγκο γιατί η Ροδάνθη θα ευστοχήσει και θα κάνει το 10 – 5 καθαρίζοντας το ματς για τους Μαχητές. Λογικά η Ντίνα θα λιμάρει νύχι τώρα…



Μετά το τέλος του αγώνα ο Τανιμανίδης τιμώντας τον ρόλο του, βάζει φιτιλιές στο καυτό τρίο Ντίνα – Νίτσα – Ξένια που μάλλον σε λίγες ώρες θα κυλιστούν στις λάσπες… Αξιος να αντικαταστήσει τον Λιάγκα ο Σάκης επιδίδεται στην ίντριγκα καλύτερα και από τον Αρναούτογλου.

Η Ξένια σκάβει τον λάκκο της αργά και σταθερά ενώπιον της κάμερας και δεν το αντιλαμβάνεται. Νομίζει ότι αφήνοντας στην άκρη το σορτσάκι φέρνει πιο κοντά τους τηλεθεατές. Η «αυταπάτη του στρινγκ» θα πρέπει να καταχωρηθεί κάποια στιγμή στα συγγράμματα της ψυχολογίας.

Η Δαλάκα επιχειρηματολογεί κι αυτή εναντίον της Ντίνας η οποία επιτέλους έβγαλε αυτό το φιστικί σορτσάκι που κοντεύει να σαπίσει και επέλεξε σε κάποια πλάνα, μαύρα εφαρμοστά. 

Ηταν τόσο σκηνοθετημένο το έπαθλο επικοινωνίας που ξεχάσαμε ποιο ριάλιτι βλέπουμε αφού όλοι οι Μαχητές αποθεώνονται στα tweets που αν δεν τα έστειλε η μάνα τους με ψευδώνυμο τα έστειλαν ο Ατζούν, η Σεϊμά και η Μπόμπα από το ξενοδοχείο που βρίσκονται.



Ευτυχώς ακολούθησε το Παιχνίδι των Ερωτήσεων όπου και πάλι αυτά που θα ακούσουμε θα κάνουν τους περισσότερους να νιώσουν ότι σπάνε τα κοντέρ ευφυίας μπροστά στις απαντήσεις των Μαχητοδιάσημων.

Για παράδειγμα η Ζωή στην ερώτηση ποια είναι η ηλικία του αρχαιότερου λεξικού στον κόσμο  είπε 628 χρόνια υποθέτοντας λογικά πως από το 1300 περίπου και πριν δεν υπήρχαν λεξικά και οι άνθρωποι σκάλιζαν στα βράχια…

Η Ντίνα εμφανίστηκε υπεραισιόδοξη για τον γυναικείο οργασμό απαντώντας πως τον απολαμβάνει το 71% των γυναικών κάνοντας το twitter  να αναστενάξει όπως και ο Αγόρου για τον ανδρικό ενώ ο Τσεπάνης όταν ρωτήθηκε ποια είναι η διάμετρος της Γης σε χιλιόμετρα είπε κάποια εκατομμύρια στέλνοντάς μας στο διάστημα. «Υδραυλικός κιόλας. Θα θέλει 3 χιλιόμετρα σωλήνες για να φτιάξει το καλοριφέρ στο σπίτι αυτός» σχολίαζαν οι twitterάδες. Ο Νάσος εξαφάνισε τον πληθυσμό της Ινδίας υπολογίζοντας ότι 55 εκατομμύρια μας αποχαιρετούν κάθε μέρα από τσίμπημα φιδιού. «Ο Νάσος βρήκε το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, να αμολάμε φίδια να το λύσουμε» ένα από τα εργόχειρα στο twitter όπως και «Ο Παπασίλβερ τους ξεπάστρεψε τους Ινδούς».



Η Ξένια, ντυμένη παραδόξως, ανταγωνίστηκε σε γνώσεις τον Νίκο στον τελικό, κέρδισε το τιραμισού και διάλεξε να φάνε μαζί με αυτήν και οι Χατζίδου, Δαλάκα και Φαρμάκη.

Και κάπως έτσι απόψε θα πάμε για τον αγώνα ασυλίας όπου αν δεν πέσουν φάπες, κάτι θα πέσει. Η Σπυροπούλου τους την φυλάει, οι Αγόρου και Θοδωρής αρχίζουν να στοχοποιούνται δικαίως και όλα επίσης παίρνουν τον σωστό δρόμο. Αντε και καλή Σαρακοστή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης