Γιάνης Βαρουφάκης: Δυστυχώς είμαι από εκείνους τους πατεράδες που πάντα σιχαινόμουν

Γιάνης Βαρουφάκης: Δυστυχώς είμαι από εκείνους τους πατεράδες που πάντα σιχαινόμουν

««Εγώ δεν θα χωρούσα σε αυτό το σπίτι εάν δεν ήταν η Δανάη (Στράτου), δεν θα με κράταγε το σπίτι. Θα έπρεπε να φύγω. Χωράω επειδή είναι η Δανάη», είπε στην Κατερίνα Λάσπα

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Γιάνης Βαρουφάκης ανοίγει την καρδιά και μιλάει στην Κατερίνα Λάσπα και το Real Talk (θα προβληθεί απόψε στις 21:30 από τη NOVA) για την οικογένειά του, για τον αν ονειρευτεί πρωθυπουργία και πολλά ενδιαφέροντα. 

Μιλώντας για τις γυναίκες της ζωής του σημειώνει: «Εγώ δεν θα χωρούσα σε αυτό το σπίτι εάν δεν ήταν η Δανάη (Στράτου), δεν θα με κράταγε το σπίτι. Θα έπρεπε να φύγω. Χωράω επειδή είναι η Δανάη. Η ουσία είναι ότι δεν έχουμε μεγάλα “εγώ”, έχουμε πάρα πολύ μεγάλη εγρήγορση, φιλοδοξία –όχι για θέσεις και τέτοια- αλλά για να κάνουμε πράγματα».

Όπως είναι φυσικό οι αντιπαραθέσεις δεν λείπουν, καθώς όπως σημειώνει ο ίδιος: «η σύγκρουση, δεν καταστρέφει μόνο, δημιουργεί και πράγματα που έχουν αξία και δεν θα υπήρχαν διαφορετικά… έτσι είναι κι η σχέση μας».

Όσον αφορά στην κόρη του, Ξένια, η οποία είναι 13 ετών εξήγησε πως δεν του μοιάζει πολύ, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Φαντάσου κορίτσι να μου έμοιαζε περισσότερο. Ευτυχώς μοιάζει στη μάνα της».

«Δυστυχώς είμαι από εκείνους τους πατεράδες που πάντα σιχαινόμουν», σημειώνει ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντεο με ένα μικρό δείγμα της συνέντευξης του Γιάνη Βαρουφάκη.


Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ο γίγαντας

Το σπίτι δε θα με χώραγε γιατί ειμαι τιτανοτεραστιος, ένας καραφλός οικονομικός χουλκ. Έχω αιμα τίγρη και ειμαι μάγος σα το τσάρλι Σιν. Φαντάσου κορίτσι να μου έμοιαζε περισσότερο θα ήταν η επόμενη κιμ καρντασιαν η η επόμενη σινεντ ο κοννορ. Δεν έχουμε μεγάλα εγω, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, γιαυτο πάντα και ως υπουργός ντυνόμουν διακριτικά και επαγγελματικά χωρίς να ειμαι ερεθιστικός και σεβόμουν πάντα τους συνομιλητές μου. Ούτε τους μαγνητοφωνησα ποτε ούτε τους αποκάλεσα σαθρους και παρακμιακούς. Δυστυχώς ειμαι απο τους πατεράδες που πάντα αντιπαθούσα. Ξέρετε, απο αυτούς που κλείνουν Τις τράπεζες φέρνουν καπιταλ κοντρόλ και φεσώνουν τους Έλληνες φορολογούμενους με μερικά επιπλέον δις ευρώ. Αλλα δε με ακούσανε αν μοιράζαμε μερικά μπιλιετακια iou γραμμένα σε χαρτί υγείας θα ήταν όλα τέλεια τώρα.

αγανακτισμένος

"Η ουσία είναι ότι δεν έχουμε μεγάλα εγώ" χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καμία αίσθηση ......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης