Τι κάνουν σήμερα ο Πρόδρομος από το «Big Brother» και η Μαίρη από το «Bar»;

Τι κάνουν σήμερα ο Πρόδρομος από το «Big Brother» και η Μαίρη από το «Bar»;

Οι πρωταγωνιστές των ριάλιτι που «τρέλαναν» τα μηχανάκια της AGB μιλούν για τη ζωή τους σήμερα

Τι κάνουν σήμερα ο Πρόδρομος από το «Big Brother» και η Μαίρη από το «Bar»;
Με αφορμή τη δυναμική επιστροφή των ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση, το Down Town αναζήτησε κάποιους από τους πρωταγωνιστές των ριάλιτι που «έσπασαν» τα μηχανάκια της AGB.


O 47χρονος σήμερα, Πρόδρομος Καθηνιώτης, μιλάει για τη ζωή του στη  Σκόπελο. «Οι μουσικές εμφανίσεις είναι πολύ περιορισμένες. Τον μισό χρόνο είμαι στη Σκόπελο για την ταβέρνα και τον άλλο μισό στον Βόλο. Η σύζυγός μου είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο και είμαστε μαζί από το 2012», αποκάλυψε ο Πρόδρομος.
Κλείσιμο

Έχει επικοινωνία με άλλους παίκτες από το «Big Brother»;
«Με κανέναν. Φαντάσου, ούτε με τον Τσάκα δεν μιλάω, έχω πολλά χρόνια να μιλήσω. Ο μόνος που βλέπω στο Facebook είναι ο Χρήστος»
, απάντησε.



Όσο για την ιστορία που θυμάται ακόμα από την εποχή που ήταν έγκλειστος στο σπίτι του «Big Brother», είπε: «Πολλοί έχουν ξεχάσει εκείνο το πρωί που είχα κουρευτεί και είχε γίνει πανικός. Την ημέρα εκείνη είχα την πετσέτα χαμηλά γιατί ετοιμαζόμουν να κάνω μπάνιο και η Μενεγάκη έκανε ζωντανή σύνδεση. Εγώ έβγαλα την πετσέτα και με έδειξε γυμνό. Όπως φαντάζεται, τρελάθηκε. Φώναζε:''κλείστε το''».

Η Μαίρη από το «Bar»

«Απέχω από τη δημοσιότητα γιατί η ζωή μου εξελίχθηκε μακριά από τη δημοσιότητα. Παντρεύτηκα σχετικά γρήγορα και δεν ήθελα να εκθέτω την οικογένειά μου», 
δήλωσε η Μαίρη Γεωρτση στο Down Town.

Όσο για τον νικητή του παιχνιδιού, Ανδρέα Παρασκάκη, τόνισε ότι έκανε ό,τι του ζητούσε η παραγωγή. «΄'Ηταν σαν ηθοποιός. Ό,τι του έλεγαν το έκανε...Στον τελικό μου έφερε ένα δαχτυλίδι να μου κάνει πρόταση γάμου και του είπα:''Πες το μου ρε συ να το στήσουμε μαζί σαν αστείο και να γελάσουμε''.  Όμως εκείνος το έκανε για να ξαφνιαστώ και να με φέρει σε δύσκολη θέση. Από εκεί κατάλαβα πόσο διαπλεκόμενος ήταν και του το είπα», αναφέρει στο Down Town.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης