Η Ιωάννα Λεγάκη είναι ένα... «Ακραίο καιρικό φαινόμενο»

Η Ιωάννα Λεγάκη είναι ένα... «Ακραίο καιρικό φαινόμενο»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια των νησιώτικων έχει νέο τραγούδι

Σε όσους αγαπούν το νησιώτικο τραγούδι, το όνομα Ιωάννα Λεγάκη είναι γνωστό. Η πανέμορφη τραγουδίστρια, με τη χαρακτηριστική φωνή, έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό τα 12 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο.

Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο η καταγωγή της από Κρήτη και Νάξο έχει αφήσει το στίγμα της τόσο στον τρόπο που τραγουδάει, όσο και στο ρεπερτόριο της. Χωρίς οικογενειακή παράδοση, με μόνο όπλο το ταλέντο της, κατάφερε να σταθεί πλάι σε μεγάλα ονόματα του χώρου όπως τον Νίκο Χατζόπουλο, τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, τον Ματθαίο Γιαννούλη, τον Βασίλή Τερλέγκα κ.α.Εχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικές δουλειές με τίτλους «Αύρα Αιγαίου» και «Ελα να το ρίξουμε έξω» με την υπογραφή δύο καταξιωμένων δημιουργών: του στιχουργού Θανάση Περιστεράκη και του συνθέτη Γιάννη Ανδρή.

Αυτή τη φορά η «αεικίνητη» καλλιτέχνης δοκιμάζει κάτι διαφορετικό στην καριέρα της, αφήνοντας για λίγο τα νησιώτικα που τόσο αγαπάει. Το νέο της τραγούδι «Ακραίο καιρικό φαινόμενο» είναι ένα χορευτικό κομμάτι, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και το οποίο αποτελεί πρόκληση για την ίδια καθώς συμμετέχει σε στίχο και μουσική μαζί με τους δύο δημιουργούς Νίκου Νικολαϊδη (στίχο) και Γιάννη Φακίρη (μουσική).

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Το επόμενο της βήμα είναι η νέα της συνεργασία με τον Ματθαίο Γιαννούλη που θα κυκλοφορήσει το Πάσχα με το τραγούδι «Είσαι αρρώστια».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

koklonis01

Εδώ και πολλά χρόνια ο Νίκος Κοκλώνης βοηθά αθόρυβα ιδρύματα, ΜΚΟ, συλλόγους και οργανισμούς με φιλανθρωπική και κοινωνική δράση, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

7