Ο σέξι χορός της Beyonce στα 35α γενέθλιά της

Ο σέξι χορός της Beyonce στα 35α γενέθλιά της

Η τραγουδίστρια φορώντας μία γυαλιστερή φόρμα, και ψηλές πλατφόρμες, έκλεψε την παράσταση - Το ευχαριστώ στους θαυμαστές της

Ο σέξι χορός της Beyonce στα 35α γενέθλιά της
Tα ρέστα της έδωσε η Beyonce στο πάρτι που διοργάνωσε ο σύζυγός της για τα 35α γενέθλια της στη Φιλαδέλφεια. H τραγουδίστρια μετά την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον Jay J έδειξε ότι την έχει αφήσει πίσω της καθώς χόρεψε για πάρτη του αφιερώνοντάς του τον πιο σέξι χορό της. Φορώντας μία γυαλιστερή φόρμα, και ψηλές πλατφόρμες, έκλεψε την παράσταση και έκανε τον άνδρα της να παραμιλά. Ο Τζέι Zι, μεταμφιέστηκε σε Τζίμι Χέντριξ, στο πάρτι που είχε θέμα την δεκαετία του '70.


Κλείσιμο



Στιγμιότυπα από το λαμπερό πάρτι της Beyonce

Στο ίδιο ύφος ήταν ντυμένοι και οι καλεσμένοι της  ανάμεσά τους η Αλίσια Κις και ο Άσερ.
Με το σβήσιμο των κεριών η Queen B , ανέβασε στο you tube, αυτούσιο το βιντεοκλίπ «Hold up», από το άλμπουμ της  «Lemonade», σηματοδοτώντας έτσι τα γενέθλιά της. Το διάρκειας 5 λεπτών βίντεο ξεκινά με τη σταρ της ποπ να απαγγέλλει ένα ποίημα, και να  επιπλέει σε μια κρεβατοκάμαρα, ενώ στο μουσικό κομμάτι η ίδια βγαίνει στους δρόμους της πόλης  κρατώντας ένα ρόπαλο και  σπάζει αυτοκίνητα και βιτρίνες.



Η Beyonce ευχαρίστησε από το Instagram όσους της ευχήθηκαν χρόνια πολλά: «Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας. Είμαι τόσο τυχερή που έχω την αγάπη και τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων μου. Μεγαλώσαμε μαζί και εσείς φίλοι μου μου δίνετε ένα κίνητρο καθημερινά. Είμαι τόσο ευγνώμων για την κάθε πρόκληση, χαμόγελο, δάκρυ, φιλί... Επιδιώκω να σας κάνω υπερήφανους. Σας αγαπώ!».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης