Η Νόνη Δούνια, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της δεκαετίας του '90, μίλησε για τις γυμνές φωτογραφίσεις που είχε κάνει στο παρελθόν. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημερούδια», η Νόνη Δούνια, αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρνε για μία γυμνή φωτογράφιση και πώς τα επένδυσε.
«Ο μόνος λόγος για να έκανες τότε σέξι και αισθησιακές φωτογραφίσεις ήταν τα χρήματα. Ισοδυναμούσαν παραπάνω από έναν μισθό. Δεν το συζητάω! Μπορεί τότε να έπαιρνες και 5 εκατομμύρια δραχμές. Στη συνέχεια τα επένδυσα πήρα ένα σπίτι. Μπορούσες να επενδύσεις, οι περισσότερες κοπέλες έχουν πάρει σπίτι», ανέφερε το πρώην μοντέλο.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.