Φρόσω Κυριάκου: Επισκέφθηκε την Μίνα Αρναούτη στον Ευαγγελισμό

Φρόσω Κυριάκου: Επισκέφθηκε την Μίνα Αρναούτη στον Ευαγγελισμό

Πενήντα ημέρες μετά το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν ξανά

Φρόσω Κυριάκου: Επισκέφθηκε την Μίνα Αρναούτη στον Ευαγγελισμό
Την πόρτα του Ευαγγελισμού, πέρασε η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, η συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη, στο δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Πενήντα ημέρες μετά το μοιραίο πρωινό, η Φρόσω Κυριάκου
επισκέφτηκε στο νοσοκομείο
Κλείσιμο
όπου νοσηλεύεται την 30χρονη Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών μετά το δυστύχημα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, αναμένεται να μετακινηθεί από τον 9ο όροφο του νοσοκομείου, σε θάλαμο κλινικής.

Η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί σημαντική ενώ με ικανοποιητικό ρυθμό προχωρά η αποθεραπεία των ορθοπαιδικών και των θωρακοχειρουργικών τραυμάτων. Το πιο σημαντικό είναι ότι αποκαταστάθηκε η αναπνευστική της λειτουργία και πλέον αναπνέει χωρίς βοήθεια. Μάλιστα, «έκλεισε» και η τομή της τραχειοστομίας στην οποία είχε υποβληθεί η ασθενής ώστε να υποστηρίζεται η αναπνοή της.
 


Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η Μυρσίνη Αρναούτη μπορεί να μιλήσει,  κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό όσο είχε τον τραχειοσωλήνα με τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Στο παρακάτω βίντεο, η Φρόσω συνοδεύεται από τη μητέρα της και όπως θα παρατηρήσετε η νεαρή συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη είναι καλά στην υγεία της, είναι απολύτως συγκροτημένη, ψύχραιμη και χαλαρή.






 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης