Σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης - Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης - Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Μαζί του ήταν δύο κοπέλες, που έχουν τραυματιστεί σοβαρά - Το τζιπ έπεσε με ταχύτητα πάνω στις μπάρες πλησίον της οδού Ιασωνίδου, στο Ελληνικό - Το «φαινόμενο» Παντελίδης και ο τραγικός θάνατος

Σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης - Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει από το πρωί ότι ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης,
που μάλιστα τις τελευταίες ημέρες μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ λόγω του τραγουδιού του για την Κύπρο, σκοτώθηκε σε τροχαίο! 

Είναι όμως αλήθεια και η είδηση προκαλεί σοκ. Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Τραυματίστηκαν επίσης οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Κλείσιμο
Διασώστες στο σημείο του τροχαίου



Μαρτυρία σοκ του αυτόπτη μάρτυρα Γιώργου Ζωγόπουλου
Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του



Φωτογραφία από το σημείο λίγα λεπτά μετά την τραγωδία



 
Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη από τον διοικητή του νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας



Ο πατέρας και ο αδερφός του τραγουδιστή



 
Ο 33χρονος τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Π.Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τζιπ σε μια απότομη στροφή στο ύψος του παλαιού ανατολικού αεροδρομίου, με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και να αναποδογυριστεί.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν και τους τρεις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον απεγκλωβισμό του Παντελίδη χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα. Διαπιστώθηκε αμέσως ότι ο τραγουδιστής δεν ήταν δεμένος με ζώνη ασφαλείας. Όταν τελικώς απεγκλωβίστηκε, δεν είχε σφυγμό, ενώ η μία από τις συνεπιβάτιδες η οποία διατηρούσε τις αισθήσεις της, είπε στους διασώστες ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο Ασκληπιείο Βούλας και εκεί διαπιστώθηκε ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν νεκρός.

Και οι δύο γυναίκες που επέβαιναν μαζί του έχουν τραυματιστεί σοβαρά, καθώς έχουν υποστεί κατάγματα στα πόδια και βαρείς τραυματισμούς στο θώρακα.

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, φαίνεται πως ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και το όχημα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου. 

Την πολύ δύσκολη διαδικασία της αναγνώρισης ανέλαβε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση-σοκ. 

Η τραγωδία στην άσφαλτο έρχεται λίγα 24ωρα μετά από τις αντιδράσεις για το κομμάτι που ο Παντελίδες είχε γράψει για την Κύπρο, οι στίχοι του οποίου προκάλεσαν ποικίλα σχόλια με τον καλλιτέχνη δίνει την δική του απάντηση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook παίρνοντας τελικά την απόφαση να το αποσύρει. «Αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κυπρίους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε» έγραψε στο λογαριασμό του. 








Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης