Τζόρτζ Κλούνεϊ και Αμάλ πήγαν στη Μέρκελ για το προσφυγικό

Τζόρτζ Κλούνεϊ και Αμάλ πήγαν στη Μέρκελ για το προσφυγικό

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συνάντηση

Τζόρτζ Κλούνεϊ και Αμάλ πήγαν στη Μέρκελ για το προσφυγικό
Το κατώφλι της καγκελαρίας πέρασαν σήμερα ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγος του, Αμάλ Αλαμουντίν, με την Ανγκελα Μέρκελ να τους υποδέχεται εγκάρδια. 

Δείτε φωτογραφίες

Κλείσιμο


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, για την προώθηση της νέας του ταινίας «Χαίρε Καίσαρα!», ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε αποκαλύψει ότι σκοπεύει να συναντήσει σήμερα- Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου- την καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ. «Θα συναντήσω την Άνγκελα Μέρκελ για να συζητήσουμε και να διαβουλευτούμε σχετικά με το ποια μηνύματα μπορούμε να στείλουμε και τι μπορούμε να κάνουμε (...) για να βοηθήσουμε», δήλωσε ο ηθοποιός από το Βερολίνο.

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή», τόνισε ο ηθοποιός στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μπερλινάλε. Ο ίδιος σημείωσε ότι η κατάσταση επιδεινώνεται και ότι υπάρχουν διάφορα θέματα υπό συζήτηση που πρέπει να συνεχίσουν να συζητιούνται.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, δεν κατάφερε να κρύψει τη δυσαρέσκεια του, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε, τι έχει κάνει προσωπικά για να βοηθήσει στην προσφυγική κρίση που πλήττει την Ευρώπη.

Ο ηθοποιός, που είναι γνωστός για το ανθρωπιστικό του έργο, απάντησε στον δημοσιογράφο: «Έχω περάσει πολύ χρόνο στο να δουλεύω για αυτά τα πράγματα και είναι περίεργο να έχεις κάποιον και να σηκώνεται να σε ρωτάει ''Τι κάνεις γι'αυτό;''. Αλλά εντάξει, όπως νομίζετε...Έχω πάει σε μέρη που είναι πολύ επικίνδυνα και έχω δουλέψει πολύ για αυτά τα πράγματα...». Και στη συνέχει φανερά ενοχλημένος ρώτησε τον δημοσιογράφο: «Αλλά θα ήθελα να ξέρω, τι κάνετε εσείς για αυτή την κατάσταση;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης