Καμία σχέση με το γάμο στη γαλλική ριβιέρα που της κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ
Τι τραβάνε και αυτοί οι πλούσιοι με τους γάμους τους που πρέπει να τρέχουν από δημαρχείο σε δημαρχείο προκειμένου να επικυρώσουν την επίσημη δέσμευση τους.
Η κληρονόμος της F1, Ταμάρα Έκλεστοουν και ο σύζυγος της Τζέι Ρούτλαντ, (ξανα)βρέθηκαν ενώπιον δημάρχου αυτή τη φορά για να (ξανα)ενωθούν με τα ιερά (;) δεσμά του γάμου και φυσικά το ... (ξανα)γιόρτασαν αλλά πιο... ταπεινά αφού το τελευταίο γαμήλιο πάρτι που έκαναν στη γαλλική Ριβιέρα μετά τον επίσημο γάμο, τους κόστισε κατιτίς παραπάνω.
Το ζευγάρι έπρεπε να κάνει πολιτικό γάμο και στο Λονδίνο γιατί αλλιώς ο γάμος τους δεν θα είχε νομική ισχύ.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών