Φωτογραφίες από τη μεταμφίεση της δικιάς του και του Αποστόλη Τότσικα δημοσίευσε στα social media η Ρούλα Ρέβη.
Σε ένα κοινό στιγμιότυπο, η φωτογράφος ποζάρει ως κοτόπουλο στο πλευρό του ηθοποιού, ο οποίος μεταμορφώθηκε σε κόκορα. Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη συμπεριέλαβε και εικόνες με τα παιδιά της. Όπως φαίνεται σε αυτές, η κόρη τους επέλεξε στολή πειρατή, ενώ ο γιος τους μεταμφιέστηκε σε Μάικλ Τζάκσον.
«Οι φωτογραφίες που ήθελες πρωινιάτικα, ενώ ο Μπραντ Πιτ είναι στην Ύδρα», σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ρούλα Ρέβη.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας