Ο Ηλίας Βρεττός έκανε ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του για την επέτειο γάμου τους: Σ' αγαπάω πιο πολύ από ποτέ
Ο τραγουδιστής δημοσίευσε 4 φωτογραφίες για τα τέσσερα χρόνια που έκλεισαν ως παντρεμένοι
Ιωάννα Μαρίνου
Δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε ο Ηλίας Βρεττός στη σύζυγό του με αφορμή την επέτειο γάμου τους.
Ο τραγουδιστής, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τέσσερις φωτογραφίες για τα τέσσερα χρόνια που έκλεισαν με την Αναστασία Δεληγιάννη ως παντρεμένοι και εξέφρασε την αγάπη του για εκείνη.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ηλίας Βρεττός έγραψε χαρακτηριστικά: «4 χρόνια πιο κοντά στο άπειρο! 4 χρόνια-4 φωτογραφίες. Σ´αγαπάω πιο πολύ από ποτέ πλάσμα μου… Χρόνια μας πολλά!».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.