Είκοσι ένα χρόνια παντρεμένοι συμπλήρωσαν ο Κούλλης Νικολάου και η σύζυγός του, Κλαίρη. Ο ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στα social media για να ευχηθεί και δημόσια στη γυναίκα του για την ξεχωριστή μέρα.
Ο Κούλης Νικολάου θυμήθηκε τη μέρα του γάμου τους ως την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του. Παράλληλα, δήλωσε πως ο έρωτάς του για εκείνη δυναμώνει καθημερινά και η το είναι δίπλα της ήταν πάντα η μεγαλύτερη επιθυμία του.
Αφού δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram, ο ηθοποιός έγραψε: «Δεκαεπτά Ιουλίου 2005 μας πάντρεψε ο πάτερ Παρασκευάς! Ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Ακολούθησαν τα πιο μαγικά. Η γέννηση του Νεκτάριου και η γέννηση της Ελένης μας. Από τότε μέχρι σήμερα σε ερωτεύομαι κάθε μέρα και πιο πολύ. Αυτός είμαι εγώ πιστός στα συναισθήματα και στα θέλω μου. Και το πιο μεγάλο θέλω της ζωής μου ήσουν πάντα εσύ».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.