Ο Κούλλης Νικολάου ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή Buongiorno, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων για τον μεγάλο έρωτα που έχει με τη γυναίκα του.
Όπως ανέφερε αρχικά αν και τσακώνονται μεταξύ τους, είναι πολύ ερωτευμένος: «Είμαι πολύ ερωτευμένος. Τσακωνόμαστε, είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι, αλλά είμαστε 23 χρόνια μαζί. Είναι ένα κορίτσι ερωτεύσιμο! Είμαι ερωτικός άνθρωπος, ζω για τον έρωτα, δεν είμαι ανέραστος, είμαι φωτιά, λιοντάρι. 23 χρόνια έχω έναν άγγελο δίπλα μου. Είμαι τυχερός, δεν έχει έρθει ποτέ η φθορά. Το σεξουαλικό σε ένα ζευγάρι είναι απαραίτητο στοιχείο. Δεν παντρευόμαστε για να είμαστε φίλοι».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4f9fkkjt9pd)
Ο Κούλλης Νικολάου πρόσθεσε: «Το να κουραστεί η σχέση το δέχομαι μετά τα 75 όταν αρχίζεις μα γερνάς. Εγώ ζηλεύω με το γάντι, αυτή παριστάνει πως ωρύεται. Θέλω να πιστεύω πως είναι καρμικό και θα είμαστε μαζί μέχρι να γεράσουμε. Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα. Το πρώτο βήμα το έκανε εκείνη. Είμαι τυχερός γιατί είμαι απόλυτα ερωτευμένος μαζί της», τόνισε.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας