Ο Κούλλης Νικολάου ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή Buongiorno, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων για τον μεγάλο έρωτα που έχει με τη γυναίκα του.
Όπως ανέφερε αρχικά αν και τσακώνονται μεταξύ τους, είναι πολύ ερωτευμένος: «Είμαι πολύ ερωτευμένος. Τσακωνόμαστε, είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι, αλλά είμαστε 23 χρόνια μαζί. Είναι ένα κορίτσι ερωτεύσιμο! Είμαι ερωτικός άνθρωπος, ζω για τον έρωτα, δεν είμαι ανέραστος, είμαι φωτιά, λιοντάρι. 23 χρόνια έχω έναν άγγελο δίπλα μου. Είμαι τυχερός, δεν έχει έρθει ποτέ η φθορά. Το σεξουαλικό σε ένα ζευγάρι είναι απαραίτητο στοιχείο. Δεν παντρευόμαστε για να είμαστε φίλοι».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4f9fkkjt9pd)
Ο Κούλλης Νικολάου πρόσθεσε: «Το να κουραστεί η σχέση το δέχομαι μετά τα 75 όταν αρχίζεις μα γερνάς. Εγώ ζηλεύω με το γάντι, αυτή παριστάνει πως ωρύεται. Θέλω να πιστεύω πως είναι καρμικό και θα είμαστε μαζί μέχρι να γεράσουμε. Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα. Το πρώτο βήμα το έκανε εκείνη. Είμαι τυχερός γιατί είμαι απόλυτα ερωτευμένος μαζί της», τόνισε.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.