Πολύ αυστηρή θεωρεί πως είναι η Ταμίλα Κουλίεβα για να τη φλερτάρει κάποιος στον δρόμο.
Η ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Happy Day» την Πέμπτη 18 Ιουνίου ανέφερε πως ενώ δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή ούτε στη δουλειά της αλλά ούτε και ως μητέρα, όσον αφορά στο φλερτ, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Όπως επισήμανε η Ταμίλα Κουλίεβα για τη συμπεριφορά της στον χώρο εργασίας της: «Δυστυχώς δεν είμαι πολύ αυστηρή γενικά και όταν γίνομαι, μετά έχω τύψεις». Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν είναι αυστηρή ως μητέρα απάντησε: «Επειδή μάλλον είχα ακούσει στην παιδική μου και εφηβική ηλικία πολλά "όχι", προσπαθώ να μην τα λέω στο παιδί μου».
Για την προσωπική της ζωή, ωστόσο, τόνισε έπειτα πως δεν την φλερτάρουν ιδιαίτερα γιατί φαίνεται πιο αυστηρή: «Νομίζω ότι είμαι πολύ αυστηρή για να με φλερτάρουν στον δρόμο. Δεν ξέρω, προσπαθώ να καταλάβω τον εαυτό μου κι εγώ, τι συμβαίνει με εμένα», είπε με χιούμορ.
Δείτε το βίντεο
Η Ταμίλα Κουλίεβα υπήρξε παντρεμένη με τον Γρηγόρη Καραντινάκη, με το οποίο απέκτησε έναν γιο. Οι δυο τους χώρισαν πριν από περίπου 14 χρόνια και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, όπως έχουν εξομολογηθεί.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).