Ο τραγουδιστής ανέβασε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας έτσι γνωστό πως μαζί με τη σύντροφό του ξεκίνησαν τις ετοιμασίες του γάμου τους. «Και κάπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι μας για τις προετοιμασίες του γάμου» αναφέρει η Γαλάτεια Βασιλειάδη στην αρχή του αποσπάσματος.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σειρά του σχολίασε «ήρθε η ώρα» στη λεζάντα της ανάρτησής του και πρόσθεσε ότι ολόκληρο το βίντεο έχει ανέβει στο κανάλι του στο YouTube. Στο κλιπ φαίνεται το ζευγάρι και μέλη της οικογένειάς του σε επίσκεψη που έκαναν στην Κύπρο.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.