Για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί όταν ήταν μαθήτρια στη δραματική σχολή μίλησε η Νέλλη Γκίνη, εξηγώντας πως όλα συνέβησαν όταν μπήκε σε ένα δωμάτιο και ο άνθρωπος εκείνος ξεκίνησε να την κυνηγά.
Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» την Κυριακή 8 Μαρτίου και εξήγησε πώς αντέδρασε όταν ήρθε αντιμέτωπη με αυτή την κατάσταση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις που μπορεί να έχει κάνει.
Η Νέλλη Γκίνη είπε χαρακτηριστικά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: «Είχε τύχει κάποια στιγμή να ερωτηθώ και είχα πει μια περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης, που μου συνέβη όταν ήμουν μαθήτρια στη δραματική σχολή. Ο άνθρωπος αυτός, αφού μπήκα μέσα, έκλεισε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει. Τότε εγώ, δεν ξέρω που βρήκα το κουράγιο, γύρισα το γραφείο. Στη δουλειά μας δεν ήταν εύκολο, είτε μια γυναίκα είτε ένας άνδρας, να βγει και να πει ότι ο τάδε ή η τάδε με παρενόχλησε».
Δείτε το βίντεο
Όσον αφορά στις αισθητικές επεμβάσεις, η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με τις αισθητικές παρεμβάσεις. Πολλές φορές και εγώ, ας πούμε, κακίζω λίγο τον εαυτό μου γιατί ακόμα και μια κρέμα ξεχνάω να την βάλω. Είμαι πολύ κακοποιητική με το δέρμα μου γενικά. Το σώμα μου όμως το φροντίζω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η γυμναστική».
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.