Μετά τη Σερβία, ο Akylas τραγούδησε το «Ferto» στο Σαν Μαρίνο στο πλαίσιο του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση, ερμήνευσε το τραγούδι του στον ημιτελικό ο οποίος δεν μεταδίδεται ζωντανά και κάποια πλάνα από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν για την εμφάνισή του στον διαγωνισμό προβλήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα, με τον Ακύλα να φορά παρόμοιο look με εκείνο που του εξασφάλισε τη νίκη στον ελληνικό τελικό.
Δείτε το βίντεο
Ο Akylas παραμένει ένα από τα φαβορί της Eurovision, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει στην κατάταξη των στοιχημάτων. Ενώ αρχικά ήταν δεύτερος, έπεσε στην τρίτη θέση και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη, με τη Φινλανδία, τη Δανία και την Αυστραλία να τον ξεπερνούν.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events