Ο μουσικός έκλεισε τα 75 και η κόρη του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, μερικές φωτογραφίες αγκαλιά με τον μπαμπά της, τις οποίες συνόδευσε με όμορφα λόγια στη λεζάντα, εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό της προς εκείνον.
Η Λίλι Κόλις έγραψε αναλυτικά: «Χθες ο μπαμπάς έκλεισε τα 75 και νιώθω τόσο ευγνώμων που γιορτάσαμε μαζί. Για όλα όσα κατάφερες, όλη τη χαρά που έφερες τόσο πολύ σε όλο τον κόσμο για ΟΛΑ αυτά τα χρόνια, όλα τα μαθήματα που πήραμε, όλες τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε και όλες τις νέες που θα έρθουν, σε ευχαριστώ. Θεωρώ τον εαυτό μου τόσο τυχερό που σε αγκάλιασα, γέλασα μαζί σου και αναπόλησα μαζί σου μια τόσο μνημειώδη μέρα. Περήφανη είναι μια συγκρατημένη περιγραφή. Σ' αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πάλι πίσω...».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.