Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βούτηξαν στη θάλασσα για να πιάσουν τον Σταυρό ανήμερα των Θεοφανίων.
Σε βίντεο που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο επιχειρηματίας, που βρέθηκε τη Γλυφάδα, φαίνεται να βουτά στα νερά μαζί με άλλους άντρες που συγκεντρώθηκαν για τη ρίψη του Σταυρού.
Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, ο ίδιος της είπε πως «Η καρδιά μου το λέει», και ότι ως χειμερινός κολυμβητής κάνει καθημερινά μπάνιο στη θάλασσα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς