Φωτογραφία της με μαγιό από το ταξίδι του μέλιτος δημοσίευσε λίγες ημέρες μετά τον μυστικό της γάμο στο Λονδίνο η Κιμ Κατράλ, η οποία βρέθηκε στις Μαλδίβες μαζί με τον σύζυγό της.
Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στο Sex and the City, επέλεξε μαζί με τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύζυγό της της, Ράσελ Τόμας, να μείνει μερικές ημέρες σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα.
Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε με μαύρο ολόσωμο μαγιό στην άκρη της πισίνας του δωματίου της, με θέα την παραλία. Στην λεζάντα της ανάρτησής της η Κιμ Κατράλ έγραψε: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα περνώντας εξαιρετικές διακοπές».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.