Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Light και η σύντροφός του, Άννα Θεοδωρίδη. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η τελευταία μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.
Όπως αποκάλυψε, υποδέχτηκαν τον γιο τους πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ δημοσίευσε φωτογραφίες με το παιδί τους μέσα από το μαιευτήριο. «Όλη μου η καρδιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο Light τον περασμένο Ιούνιο είχε μοιραστεί τη χαρά του για τον νέο ρόλο που θα αναλάβει στη ζωή του, εκείνον του πατέρα. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Ήθελα λίγο περισσότερο αγοράκι, αλλά μακάρι να είναι το επόμενο κοριτσάκι. Η γυναίκα μου θα επιλέξει αν κάνουμε παραδοσιακό γάμο. Εγώ είμαι εδώ για να εξυπηρετώ. Είχα πει ότι στα 30 θέλω να κάνω το πρώτο παιδί και είμαι μέσα. Μην το ματιάσω. Όλα είναι σχεδιασμένα γάμοι και αρραβώνες, όλα πηγαίνουν καλά», είχε πει χαρακτηριστικά ο τράπερ στην κάμερα του «Happy Day».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.