Να περιμένει στην ουρά για να μπει στον χώρο της επίδειξης της Stella McCartney κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού υποχρεώθηκε την Τρίτη η Κάρα Ντελεβίν.
Σε βίντεο, μάλιστα, που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, το μοντέλο ήταν εμφανώς ενοχλημένο από την αναμονή.
Η 33χρονη φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου, ενώ στεκόταν με τα χέρια στη μέση περιμένοντας στην ουρά πίσω από μια ομάδα γυναικών.
«Εντάξει, θα μπω μέσα, έχει γίνει τρελό» ακούγεται να λέει η εμφανώς νευρική Ντελεβίν
Ωστόσο, η... ταλαιπωρία για το μοντέλο δεν σταμάτησε εκεί καθώς η ασφάλεια την σταμάτησε και της ζήτησε QR κωδικό για να μπει στον χώρο. Όταν, δε, ένας από τους συνεργάτες της ενημέρωσε τον υπεύθυνο ότι «δεν έχει», η 33χρονη ακούστηκε να λέει «αυτό είναι τρελό».
Η λύση δόθηκε όταν η Ντελεβίν σήκωσε τα γυαλιά ηλίου που φορούσε και ρώτησε «μπορώ να μπω;», με έναν από τους υπαλλήλους ασφαλείας να την αναγνωρίζει λέγοντας «ω, συγγνώμη, ναι, μπείτε».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.