Για τα παιδικά του χρόνια και την πορεία του στον χώρο του χορού μίλησε ο Δημήτρης Παπάζογλου, αναφερόμενος στη ζωή του. Ο γνωστός χορευτής σημείωσε πως νιώθει «ευλογημένος» που κατάφερε να βιοπορίζεται από αυτό που αγαπάει, ενώ πρόσθεσε πως είχε αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες και είχε δεχτεί έντονο bullying.
Όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;»: «Δοξάζω το Θεό και είμαι ευλογημένος που έζησα από το επάγγελμα του χορού. Εγώ γεννήθηκα με μια ιδιαιτερότητα, δεν ήμουν ένα κανονικό παιδί. Για τις γειτονιές που μεγάλωσα, τις λαϊκές, δεν ήμουν ένα αγόρι που θα έπαιζε ποδόσφαιρο».
Δείτε το βίντεο
Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, σημείωσε ότι ο πατέρας του ήταν πάντα απών, όμως η μητέρα του ποτέ δεν έφερε αντίρρηση στα θέλω του. «Αργότερα η κοινωνία μου έδωσε στίγματα. Δέχτηκα μπούλινγκ, όπως όλοι μας. Η μητέρα μου δεν είχε ποτέ αντίρρηση να γίνω χορευτής. Ο πατέρας μου ήταν πάντα απών. Πορεύτηκα με την μοναχικότητα και τον τυχοδιωκτισμό», σημείωσε.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.