Για πολύμηνη σεξουαλική σχέση με 15χρονο μαθητή της κρίθηκε ένοχη η 28χρονη καθηγήτρια στο Οχάιο των ΗΠΑ, Τζαμέλα Νταμπουμπί.
Η 28χρονη εκπαιδευτικός συνελήφθη τον Απρίλιο του 2025, αφού η θεία του αγοριού βρήκε το παράνομο ζευγάρι να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις στο αυτοκίνητό της.
Η ίδια, η οποία εργαζόταν στην Ακαδημία Επιστημών Horizon στο Κολόμπους, δήλωσε ένοχη μεταξύ άλλων για παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά με ανήλικο.
Όπως είπε ο ανήλικος στις αρχές, είχαν ανταλλάξει χιλιάδες ερωτικά SMS με την καθηγήτρια με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν αρκετά εξ αυτών στο κινητό τηλέφωνο του 15χρονου.
Η Νταμπουμπί απολύθηκε λίγο μετά τη σύλληψή της και της απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, οι οποίες αργότερα τροποποιήθηκαν από τις αρχές, ανέφεραν οι εισαγγελείς.
Η εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 18 μηνών με το δικαστήριο να προτείνει, επίσης, πέντε χρόνια κοινωνικής επιτήρησης, παρακολούθηση συμβουλευτικής, κοινωνική εργασία και παραίτηση από την άδεια διδασκαλίας.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα