Ένα μήνυμα για την πρόωρη γέννηση των δίδυμων κορών τους έστειλε η σύζυγος του Στέλιου Διονυσίου, Αγνή Καλουμένου με αφορμή τα πρώτα τους γενέθλια.
Την Κυριακή 24 Αυγούστου, η σύζυγος του τραγουδιστή ανάρτησε μια οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: τον Στέλιο Διονυσίου να φιλάει την κόρη του στο μέτωπο και την Αγνή Καλουμένου να κρατάει το άλλο τους παιδί αγκαλιά.
«Μαχήτριες» αποκάλεσε η σύζυγος του τραγουδιστή τις δίδυμες Μαργαρίτα και Αναστασία, οι οποίες όπως ανέφερε ήρθαν πρόωρα στη ζωή.
Περιγράφοντας τον έναν χρόνο από την ημέρα που γεννήθηκαν, η Αγνή Καλουμένου έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Ένας ολόκληρος χρόνος με τις μαχήτριες μας! Ένας χρόνος πανέμορφος, συγκινητικός αλλά και δύσκολος. Είχαμε ο ένας τον άλλον με δύο καρδιές έξω από το σώμα μας! Η προωρότητα μας έμαθε πολλά και η δύναμη σας ακόμη περισσότερα!! Χρόνια πολλά και όμορφα! Σας λατρεύουμε! Μαργαρίτα και Αναστασία!!!!».
Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια σε οντισιόν, που ξεκίνησε και η επαγγελματική τους συνεργασία, η οποία διήρκεσε περίπου τρία χρόνια. Μέσα από την επαγγελματική τους συνύπαρξη αναπτύχθηκε σταδιακά ένας έρωτας, ο οποίος εξελίχθηκε σε μια σχέση που μετρά πλέον πάνω από οκτώ χρόνια.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.