Ενώ συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε εξωτικό προορισμό, η Χάλι Μπέρι δεν ξεχνά τους θαυμαστές της και φροντίζει να τους δίνει μια γεύση από τη ζωή της. Η Χολιγουντιανή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσα από αυτό, κρατάει επαφή με το κοινό της.
Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χάλι Μπέρι δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει στην παραλία με ένα μαύρο μπικίνι. Σε άλλα στιγμιότυπα, η ηθοποιός εμφανίζεται μόνη της και σε άλλα με τον σύζυγό της, Βαν Χαντ.
Στη λεζάντα, με την οποία συνοδεύει την ανάρτησή της, η Χάλι Μπέρι έστειλε το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους: «Όλοι μεγαλώνουμε, αλλά δεν χρειάζεται να γεράσουμε».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.