Στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στο ενδεχόμενο συγκατοίκησης με τον Oge αναφέρθηκε η Κλαυδία, ξεκαθαρίζοντας πως για την ώρα ζει στο πατρικό της, ωστόσο δεν αποκλείει στο μέλλον να μείνει μαζί με τον ράπερ.
Η τραγουδίστρια διέψευσε δημοσίευμα, που ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της και να συγκατοικεί, τονίζοντας πως αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά.
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Πέμπτη 31 Ιουλίου, η Κλαυδία είπε για τη σχέση της με τον Oge: «Δεν έχω συγκατοικήσει ακόμα με τον Oge. Αφήνομαι στη ροή των πραγμάτων. Θα το δούμε, όλα πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά μένω ακόμα στο σπίτι μου. Στο μέλλον θα δούμε».
Δείτε το βίντεο
Η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον Oge εδώ και έντεκα μήνες και, όπως έχει πει, η διαφορά ηλικίας των 13 ετών ανάμεσά τους δεν αποτελεί εμπόδιο στην επικοινωνία τους. Σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι τον έχει ήδη συστήσει στους γονείς της, διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν συγκατοικούν. Όσον αφορά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ανέφερε ότι συνέβη απρόοπτα, μέσα από μια κοινή φωτογραφία που κυκλοφόρησε, παρόλο που και οι δύο αρχικά ήθελαν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητα των πρώτων μηνών της γνωριμίας τους.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.