Κλαυδία: Η δημόσια εμφάνισή της με τον Oge μετά τον διαγωνισμό της Eurovision
Το ζευγάρι διασκέδασε στο kick off πάρτι των Mad Video Music Awards 2025
Λίγες ημέρες μετά τον τελικό της Eurovision 2025, η Κλαυδία επέστρεψε από τη Βασιλεία στην Ελλάδα και το βράδυ της Τρίτης 20 Μαΐου πραγματοποίησε μία κοινή έξοδο με τον σύντροφό της, Oge. Ο ράπερ ήταν διαρκώς στο πλευρό της τραγουδίστριας κατά την προετοιμασία της για τον μουσικό διαγωνισμό.
Το ζευγάρι πήγε στο kick off party των Mad Video Music Awards 2025 που θα διεξαχθoύν στις 16 Ιουνίου. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, που είχε άνοιγμα στο πλάι. Ο σύντροφός της φόρεσε ένα πουκάμισο με σορτσάκι, σε μπεζ απόχρωση.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.