Περήφανος που υπηρετεί το δημοτικό τραγούδι δήλωσε ο Γιάννης Καψάλης, τονίζοντας ότι η ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο μουσικό είδος τον έχει διαμορφώσει καθοριστικά. Παράλληλα, εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεχίσει να το υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο.
«Γενικά είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ αυτό το είδος του τραγουδιού. Το δημοτικό τραγούδι με έκανε να γίνω αυτός που είμαι και πάντα θα το εκπροσωπώ με τον καλύτερο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στην εφημερίδα Espresso ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν ένιωσε μειονεκτικά ή υποτιμημένος, ούτε από συναδέλφους τραγουδιστές ούτε από το γεγονός ότι τραγουδά δημοτικά. Αντιθέτως, νιώθει ιδιαίτερα τυχερός που συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Κατερίνα Στανίση, με αρκετούς από τους οποίους τον συνδέει και προσωπική φιλία.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το να υπάρχει κάποιος άνθρωπος να με κάνει να νιώσω άσχημα, για παράδειγμα ένας τραγουδιστής ή κάποιος άλλος, ουδέποτε έχει γίνει αυτό, γιατί ήμουν πάρα πολύ τυχερός που δούλεψα με πάρα πολλούς τραγουδιστές και λαϊκούς μεγάλους, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Κατερίνα Στανίση και πόσοι ακόμα. Πολλοί από αυτούς είναι και φίλοι μου. Ευτυχώς, ήμουν πολύ τυχερός στο κομμάτι αυτό. Πραγματικά, δεν έχω νιώσει ποτέ κατώτερος ότι επειδή τραγουδάω δημοτικά είμαι σε χειρότερη μοίρα».
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.