Στην επιθυμία της να παραμείνει εκτός τηλεόρασης στάθηκε η Δούκισσα Νομικού σε πρόσφατες δηλώσεις της. Το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει τι θα μπορούσε να την κάνει να επιστρέψει τηλεοπτικά. Όπως είπε, υπάρχουν ήδη πολλά άτομα στο τηλεοπτικό τοπίο και εκέινη χαίρεται για την επιτυχία τους.
Πιο συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού σχολίασε: «Τα έχουμε πει αυτά, δεν θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Βλέπω λίγο τηλεόραση, βλέπω πολλά παιδικά, αλλά ξέρω τι γίνεται. Δεν ξέρω τι μπορεί να με εμπνεύσει για να επιστρέψω. Υπάρχει πολύς κόσμος στην τηλεόραση και χαίρομαι γιατί πολλοί είναι και φίλοι και χαίρομαι με την επιτυχία όλων».
Το μοντέλο ρωτήθηκε και για το πώς βιώνει τη μητρότητα και εξομολογήθηκε πως ο ρόλος της μητέρας την άλλαξε βαθιά. Αν και πίστευε πως θα είναι αυστηρή ως μαμά, συνειδητοποίησε ότι τελικά δεν είναι. «Η μητρότητα με έχει αλλάξει πάρα πολύ, όπως όλες τις μανούλες και όλους τους μπαμπάδες. Όταν γινόμαστε γονείς αλλάζουν όλα. Νόμιζα ότι είμαι αυστηρή ως μητέρα, αλλά τελικά δεν είμαι», είπε χαρακτηριστικά.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.