Την απουσία του από το πολυαναμενόμενο reunion της σειράς «Παρά Πέντε» σχολίασε ο Δημήτρης Πετρόπουλος, ο οποίος είχε ενσαρκώσει τον ρόλο του «Παυρινού» στην αρχική παραγωγή. Όπως ανέφερε, δεν δέχτηκε ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από τον Γιώργο Καπουτζίδη που σχεδιάζει την επιστροφή του σίριαλ, ωστόσο δήλωσε με χιούμορ πως θα του άρεσε να συμμετάσχει έστω και ως φάντασμα, καθώς ο χαρακτήρας του είχε πεθάνει στο σίριαλ.
Όταν ο ηθοποιός, ρωτήθηκε αν του τηλεφώνησε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το reunion, απάντησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως δεν είχαν κάποια επικοινωνία: «Όχι, δεν με πήρε τηλέφωνο» και πρόσθεσε πως θα επιθυμούσε να έχει με κάποιον τρόπο παρουσία: «Βεβαίως και θα ήθελα να συνυπάρξω ξανά. Ίσα ίσα που είναι ωραία ιδέα να εμφανιστώ σαν φάντασμα».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Πανόπουλος τόνισε ότι έχει διαβάσει για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς, ωστόσο δεν γνωρίζει έγκυρα, εάν αυτό θα συμβεί: «Το διάβασα. Δεν ξέρω αν το εννοούν. Όταν κάναμε το τελευταίο γύρισμα, είπα “καλό καλοκαίρι” γιατί για μένα το “Παρά Πέντε” τελειώνει. Ο Παυρίνος πέθαινε, έλειπε ένας πυλώνας». Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός εξέφρασε ένα παράπονο για τους συντελεστές του «Παρά Πέντε»: «Δύο χρόνια που γυριζόταν το “Παρά Πέντε”, δεν είχα συμπεριληφθεί στις συναντήσεις των πέντε. Δεν έτυχε να είμαι στις παρέες ή στις φωτογραφήσεις. Δεν ήμουν μέρος του πακέτου».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή