Αποκαλύψεις για το επερχόμενο reunion του «Πάρα - Πέντε» έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης, δηλώνοντας πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι το σίριαλ αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα στα τέλη του 2025.
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος έκανε δηλώσεις στα Παραπολιτικά 90,1, αναφέροντας, πως απαιτείται ένα χρονικό διάστημα για τα γυρίσματα και πως η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή του σίριαλ θα κυκλοφορήσει: «Σίγουρα κάπου εκεί στο τέλος του 2025, τον Δεκέμβρη, να έχουμε και χρόνο να κάνουμε τα γυρίσματά μας. Ένα επεισόδιο θα είναι».
Όσο για τα σχέδιά του σχετικά με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ημέρα που το «Παρά - Πέντε» «συστήθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό, ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε: «Κάτι πρέπει να κάνουμε για τα 20 χρόνια του “Παρά Πέντε”, βέβαια και θα γίνει reunion, και ό,τι μπορούμε παραπάνω. Να δούμε να είμαστε όλοι, όχι μόνο οι πέντε, και να παίξουμε, να γιορτάσουμε, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να βάλουμε τον κόσμο μέσα σε αυτό. Να απαντήσουμε στις ερωτήσεις του κόσμου, να δούμε ο κόσμος ποια θεωρεί αγαπημένη σκηνή, ποια θα ήθελε να τη δει ξανά».
Δείτε το βίντεο
Κλείνοντας, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την επιστροφή της σειράς να γίνεται σε άλλο κανάλι από το Mega. «Το πότε θα γίνει θα το συζητήσουμε με το Mega. Κάπου γράφτηκε ότι δεν θα γίνει στο Mega, δεν πέρασε ούτε για μισό δευτερόλεπτο από το μυαλό μου ότι θα γίνει σε κάποιο άλλο κανάλι. Φυσικά και θα γίνει στο Mega. Μιλάμε για την ιστορία μιας σειράς και η ιστορία αυτή είναι συνυφασμένη με το συγκεκριμένο κανάλι, οπότε εκεί θα κάνουμε ένα ραντεβού τις επόμενες ημέρες. Το θέλουνε και αυτοί πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.