Σε ερώτηση για το εάν θα παρουσίαζε εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, κλήθηκε να απαντήσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την ηθοποιό να χαμογελάει αποχωρώντας διακριτικά από τις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στους δημοσιογράφους καλό καλοκαίρι.
Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλησε να δώσει τροφή για σχόλια και έτσι, όπως προβλήθηκε σε απόσπασμα στην εκπομπή «Happy Day», η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχώρησε από το σημείο, αφού πρώτα ευχήθηκε καλή συνέχεια. Χαρακτηριστικά είπε: «Σας εύχομαι καλή συνέχεια. Γειά σας. Καλό καλοκαίρι».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.