Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε από τη ζωή στις 28 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 74 ετών, και σήμερα, Δευτέρα 17 Μαρτίου, θα ήταν η ονομαστική του εορτή. Ο γιος του, Χρίστος Κούγιας, τίμησε τη μνήμη του με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο 23χρονος δημοσίευσε ένα βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη του πατέρα του, στην οποία μιλούσε για τα όνειρα και τις επιθυμίες του σχετικά με τον ίδιο και την αδελφή του, Μάιρα. Ο Αλέξης Κούγιας είχε εξομολογηθεί τότε πως ήθελε να ζήσει αρκετά, ώστε να περάσει πολύτιμες στιγμές με τα παιδιά του.
Όπως είχε πει ο εκλιπών: «Θέλω να ζήσω. Από εκεί και πέρα ονειρεύομαι να πάω την κόρη μου στην εκκλησία και να μπω στα δικαστήρια μαζί με τα παιδιά μου αγκαλιά. Μάλιστα λέω, ότι αν καταφέρω και μπω σε μία δίκη και είμαστε οι τρεις μας - γιατί επιτρέπεται να είναι σε μία δίκη τρεις δικηγόροι - το βράδυ θα έχω υπονομεύσει όλο τον χώρο των δικαστηρίων με βαρελότα. Να είμαστε καλά, να τα ζούμε».
Δείτε την ανάρτησή του
Ο Χρίστος Κούγιας δεν επέλεξε τυχαία τη χρήση του παραπάνω βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα του. Πάνω μάλιστα σε αυτό, μοιράστηκε πως κάθε χρόνο ήταν από τους πρώτους που ευχόταν στον Αλέξη Κούγια για τη γιορτή του. Κάτι τέτοιο φέτος είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί και έτσι ο γιος του εκλιπόντα έγραψε δημόσια σε ένα Instagram story: «Θα σου είχα πει όπως κάθε χρόνο, “χρόνια πολλά” από τις 00:00».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.