Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η ηθοποιός αναφέρθηκε με συγκίνηση στον σύζυγό της, λέγοντας: «Ο σύζυγός μου μου έκανε όλα τα χατίρια. Συνεννοούμασταν πάρα πολύ καλά, δεν μαλώσαμε ποτέ στη ζωή μας. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, τον θαύμαζα ιδιαιτέρως».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d86iat0d6r29)
Παράλληλα, θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο, αποκαλύπτοντας: «Με τον Λάκη Λαζόπουλο γνωριστήκαμε το 1992, όταν συνεργαστήκαμε. Ήθελα πολύ να παίξω στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους" και όταν με πήρε τηλέφωνο, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα».
Τέλος, η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε επίσης για τη σχέση της με την όπερα, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Έπρεπε να είμαι στο σίριαλ "Η Μαρία που έγινε Κάλλας", έχω σπουδάσει όπερα και με λένε και Κάρμεν». Κλείνοντας, αναφερόμενη στην κριτική, χρησιμοποίησε μια φράση του Αισχύλου: «Στην Ελλάδα "όποιον δεν τον φθονούν, δεν έχει αξία"».
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.