Ανδρέας Βούλγαρης για τις εξωσωματικές που έκανε η Κατρίνα Τσάνταλη: Τη θαύμασα και αν την αγαπούσα μία, τώρα την αγαπώ εκατό

Ανδρέας Βούλγαρης για τις εξωσωματικές που έκανε η Κατρίνα Τσάνταλη: Τη θαύμασα και αν την αγαπούσα μία, τώρα την αγαπώ εκατό

Θέλω κάποια στιγμή να το εξηγήσω στο παιδί, όχι για να νιώσει κάποια υποχρέωση, αλλά για να δει τι δύναμη έχει ο άνθρωπος γενικότερα, πρόσθεσε

Ανδρέας Βούλγαρης για τις εξωσωματικές που έκανε η Κατρίνα Τσάνταλη: Τη θαύμασα και αν την αγαπούσα μία, τώρα την αγαπώ εκατό
Ο Ανδρέας Βούλγαρης μίλησε για την οικογένειά του με την Κατρίνα Τσάνταλη και την εμπειρία του ως πατέρας. Ο μουσικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» και αναφέρθηκε στην επιρροή της συντρόφου του στη ζωή του, λέγοντας ότι του έμαθε την ευαισθησία απέναντι στα ζώα και τους ανθρώπους.

Εξομολογήθηκε μάλιστα, ότι ήθελε πάντα να γίνει πατέρας, αλλά δεν ήταν έτοιμος οικονομικά, ενώ αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, μέχρι να αποκτήσουν το παιδί τους. «Η Κατρίνα με έχει πάει παρακάτω σαν άνθρωπο. Μου έχει γνωρίσει κομμάτια ζωής που δεν τα ήξερα, την ευαισθησία προς τα ζώα, την ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο. Ήθελα πάντα να γίνω μπαμπάς, αλλά δεν το έκανα ξεκάθαρα για λόγους βιοποριστικούς, δεν ήμουν έτοιμος. Κάναμε μια προσπάθεια να φέρουμε το παιδί αυτό στον κόσμο κι ήταν και δύσκολα», είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7zvnih3mna9)

Τόνισε τη σημασία της ουσιαστικής υποστήριξης σε τέτοιες στιγμές και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την Κατρίνα Τσάνταλη, λέγοντας ότι η αγάπη του για εκείνη έχει πολλαπλασιαστεί. «Η μόνη λύση σε αυτό είναι η στήριξη η αληθινή, όχι το "κοίτα, είμαι μαζί σου". Χρειάζεται να είσαι εκεί έμπρακτα μέσα στην ημέρα για να είναι κι εκείνη χαρούμενη και να το περάσει πιο εύκολα. Τη θαύμασα την Κατρίνα. Αν την αγαπούσα μία, τώρα την αγαπώ εκατό», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την πρόθεσή του να εξηγήσει στο παιδί τους τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, όχι για να το επιβαρύνει, αλλά για να του δείξει τη δύναμη του ανθρώπου, εκφράζοντας την απορία του γιατί το θέμα αυτό συχνά αποσιωπάται. «Θέλω κάποια στιγμή να το εξηγήσω στο παιδί, όχι για να νιώσει κάποια υποχρέωση. Για να δει τι δύναμη έχει ο άνθρωπος γενικότερα. Δεν είχα ιδέα ότι γίνεται αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω μετά από αυτό γιατί είναι ταμπού να πουν ότι έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση. Εκεί μου έρχεται να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7zvuy7eaash)


Ειδήσεις σήμερα:

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξης Κούγιας - Η ανακοίνωση των παιδιών του

Το «πραξικόπημα της πιτζάμας» - 50 χρόνια μετά τα... σταγονίδια και τον Μπόλαρη

Γεωργιάδης για συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Αν πάω θα με δείρουν; Θα με σκοτώσουν, δεν θα με δείρουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης