Για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Ιωάννα Τούνη, μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε νέες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μεταξύ άλλων, ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον γιο του, Πάρη, καθώς επίσης απάντησε στις φήμες που συχνά τον θέλουν να χωρίζει με τη σύντροφό του.
Αρχικά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε πως αυτές τις ημέρες, ο μικρός Πάρης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με τη μητέρα του, καθώς πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε με τρυφερά λόγια για εκείνον: «Είναι στον παιδικό σταθμό, μαθαίνουμε κάθε μέρα καινούργιες λεξούλες. Καμαρώνω για τον γιο μου με όλη τη σημασία της λέξης. Καμαρώνω το μεγάλωμά του, τις λέξεις που λέει, τα παιχνίδια που κάνει και αυτά που φαντάζεται. Μου αρέσει που έχει αντίληψη».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7r8pio89zi9)
Σε σχετική ερώτηση για τη σύντροφό του και των έντονων ρυθμών που χαρακτηρίζουν το καθημερινό της πρόγραμμα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε: «Είναι τυχερή και μπράβο που τα συνδυάζει όλα. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται να έχεις αυτοπεποίθηση και κότσια, αφού το έχει και το λέει μπράβο της. Προσπαθώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα του παιδιού μου και το επαγγελματικό μου πρόγραμμα. Όλα είναι διάθεση και αν έχεις διάθεση μπορείς να τα κάνεις όλα».
Τέλος, σε ό,τι αφορά τις φήμες χωρισμού, που συχνά «χρεώνονται» στο ζευγάρι, ο επιχειρηματίας πήρε θέση, ξεκαθαρίζοντας: «Έχω όλη μέρα τις δουλειές μου, άμα κάτσω να ασχοληθώ και να απαντήσω σε όλα αυτά, χωρίζω, παντρεύομαι… Το θέμα μου είναι να είναι καλά το παιδί μου».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.