Ένα προειδοποιητικό μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους ανάρτησε η Ιωάννα Τούνη την Τρίτη 19 Νοεμβρίου. Η γνωστή Instagrammer που συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε μέσα από ένα story ότι θα χρειαστεί να ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.
Στο ίδιο story, εξήγησε γιατί δεν θα συναντηθεί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, θέλοντας να προλάβει τυχόν φήμες για προβλήματα στη σχέση τους. Όπως ανέφερε, ο σύντροφός της θα βρίσκεται αλλού για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ εκείνη θα επιστρέψει απευθείας στη Θεσσαλονίκη.
«Το μωρό είναι σχολείο και εγώ ετοιμάζομαι γιατί έχω να πάω αυθημερόν Αθήνα για δουλειά. Επίσης δεν θα προλάβω να δω τον Δημήτρη γιατί θα είναι και αυτός για δουλειά εκτός, οπότε σας παρακαλώ μην βγάλετε σενάρια ότι χωρίσαμε», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.