Ο Φοίβος Δεληβοριάςσε συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε από πού προέρχεται το επώνυμό του, εξηγώντας ότι δόθηκε στον προπάππο του, που λεγόταν Σταθόπουλος, από τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
Όπως είπε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ-Α-Τετ», τον αποκαλούσε «Δεληβοριά» λόγω της ταχύτητάς του ως ταχυδρόμος. Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε επίσης στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε το 2018, επισημαίνοντας ότι δεδομένης της ιδιότητάς του δεν θεωρεί σωστό να λαμβάνει υπέρογκες αμοιβές από δημόσια έργα.
Η συνέντευξή του θα προβληθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στον Alpha Κύπρου. Αναφορικά με την προέλευση του επιθέτου του, ο Φοίβος Δεληβοριάς ανέφερε: «Το επώνυμό μου το έδωσε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στον παππού μου, στον προπάππου μου βασικά που λεγόταν Σταθόπουλος, αλλά ήταν ταχυδρόμος. "Εσύ τρέχεις σαν τον Δεληβοριά", του έλεγε».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, μίλησε για τον ίδιο και τη σύζυγό του που είναι και οι δύο καλλιτέχνες, ενώ αναφέρθηκε στις αμοιβές τους. «Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε καλλιτέχνες. Θυμάμαι το 2018 για πρώτη φορά, να τελειώνει ο μήνας και να έχουμε λίγα λεφτά, επειδή ζούμε μία περίοδο κρίσης οικονομικής. Δεν πιστεύω ότι πρέπει κι εγώ να πάρω τρελά λεφτά από ένα δημόσιο έργο», είπε κλείνοντας.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.