Η Κατερίνα Λάσπα βρέθηκε στο Ντουμπάι και μοιράστηκε φωτογραφίες από εκεί στα social media. Η παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο που έχει μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις για να κάνει ταξίδια. Ωστόσο, δεν βρέθηκε εκεί μόνη της, αφού μαζί της ήταν τα δύο της παιδιά, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο.
Η Κατερίνα Λάσπα δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και είναι ιδιαίτερα ενεργή. Συχνά, μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δίνοντάς τους έτσι μια γεύση από τη ζωή της.
Στη νέα της ανάρτηση, ποζάρει στην έρημο του Ντουμπάι φορώντας στο κεφάλι της ένα μαντίλι, στολισμένο με χρυσά κοσμήματα. Ωστόσο, μοιράστηκε κι άλλα στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της στα stories που ανέβασε.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.